ملکه۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1558 عنوان لطفا کمک، جهت انتخاب نام کتاب 107 بازدید | 24 پست سلام دوستان برادرم و دوستش یه کتاب الکترونیکی نوشتن در خصوص مباحث ورزش ،(مباحث مشترک تمامی ورزشهای دنیا )حالا توی انتخاب اسم کتاب که هیجانی باشه و تاثیر گذار باشه نیاز به کمک دارن ممنون میشم پیشنهاد اسم بدین من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه . 1398/02/30 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1558 تو نی نی سایت اهل کتاب پیدا نمیشه؟ من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
ملکه۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1558 واقعا درد آورهسایت مادرشوهر وخواهرشوهر 10 صفحه رفت جلو تاپیک نام کتاب یه پست هم نداشت من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
ملکه۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1558 خدا به دادمون برسه به کجا داریم می ریم من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
ملکه۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1558 قلبم درد گرفت بابت این همه فرهنگ کتاب و دانش در کشورماونوقت هزارتا گله و شکایت داریم که مسولین اینجور مسوولین اونجورولی خودمون حاظر نیستیم یه قدم جهت فرهنگ و علم داشته باشیم من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
mhkgh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 5811 چه سخت من چيزي به ذهنم نرسيد خودمو اهل كتاب نميدونم اما پول دستم باشه اولويتم خريد كتابه اميدوارم برادر شما و دوستش كتاب پرفروشي داشته باشن
ملکه۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1558 چه سخت من چيزي به ذهنم نرسيد خودمو اهل كتاب نميدونم اما پول دستم باشه اولويتم خريد كتابه ... ممنون عزیزم که حداقل زحمت یه پست رو کشیدین من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
arya_stark عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1514 عزیزم نگفتی که کتاب پیشنهاد بدیم که میگی اهل کتاب نیستیمانتحاب اسم کتابم سرسری نیست که تازه اونم عنوان کتاب ورزشی اصولا مخاطب کتابای ورزشی بیشتر اقایونن بعد شما داری از خانوما مبپرسی امون بده فکر کنیم:/ ⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
ملکه۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1558 من خودم یه کوچولو اضافه وزن دارم اهل ورزشم نیستم متاسفانه شاید نامی که پیشنهاد بدین از خود کتاب هم مهمتر باشه و اهل کتاب ترغیب بشن یه گام جهت فرهنگمونه من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
mhkgh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 5811 ممنون عزیزم که حداقل زحمت یه پست رو کشیدین خواهش بازم فكر ميكنم به ذهنم چيزي رسيد ميام ميگم شماهم حرص نخور عزيزم متاسفانه كاريش نميشه كرد
mmva عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 106 قلبم درد گرفت بابت این همه فرهنگ کتاب و دانش در کشورم اونوقت هزارتا گله و شکایت داریم که مسولین این ... بخدا اسم کتاب انتخاب کردن ربطی به فرهنگ و مشکلات جامعه نداره گلم من اسم بچه به سختی پیدا میکنم چه برسه به کتابش
ملکه۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1558 خواهش بازم فكر ميكنم به ذهنم چيزي رسيد ميام ميگم شماهم حرص نخور عزيزم متاسفانه كاريش نميشه كرد تا بحال اینقدر به وضوح درک نکرده بودم این اوضاع فاصله از علم و فرهنگ رو من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 قلبم درد گرفت بابت این همه فرهنگ کتاب و دانش در کشورم اونوقت هزارتا گله و شکایت داریم که مسولین این ... عزیزم من هیچ روزیم بی مطالعه نمیگذرع ولی واقعا اسمی به ذهنم نمیرسه
mhkgh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 5811 تا بحال اینقدر به وضوح درک نکرده بودم این اوضاع فاصله از علم و فرهنگ رو يكم سخته عزيزم شماهم يه ذره صبور باش اميدوارم يه اسم مناسب پيدا بشه