2777
2789
عنوان

شما هر چند وقت با شوهرتون دعوا ميكنيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 67 پست

برنامه ريزي نميكنيم كه بگم چند وقت يه بار،بحث هاي  كوچك زياد پيش مياد كه گاهي تبديل به بزرگ ميشه خدارو شكر قهر نداريم به هيچ وجه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ما اون اولا بيشتر بحثمون ميشد ولي الان خيلي كم بعد اصلاا نميش ك باهم قهر كنيمو جواب همديگرو نديم همي ...

دقيقا ماهم اوايل عروسي خيييلي دعوا داشتيم خدا رو شكر الان كمتر شده ولي الان دعواهامون شديد شده و همش هم تقصير منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود به زود از هم میرنجیم بیشتر من کوتاه میام بیشتر او قهر میکنه ،او عصبی و پرخاشگر و انتقادگر من سازگار و منزوی و البته خودخور و خودسرزنش گر.

خسته شدم ازین اوضاع میخوام تغییر کنم شکست میخورم  .دعا کنید اوضاع بهتر بشه

خيلي بده كش دادن ، يه دفعه به خودت مياي ميبيني از كاه كوه ساختي 

از کاه کوه ساختی ب کنار یوقتایی ب خودم میام میبینم براخودم دارم گریه ام میکنم 🤣

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼