2777
2789
عنوان

شما هر چند وقت با شوهرتون دعوا ميكنيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 67 پست
رمز موفقيتت چي بود ؟ چطور خودت و تغيير دادي؟

خب زندگی من واخلاق من صد در صد با شما فرق میکنه مثلا من خیلی به رابطه شوهرم با خواهرش حساس بودم در حالیکه شوهرم رابطش خیلی کم بود وعاشق من بود ومن الکی گیر میدادم وترک کردم این اخلاقم رو.ونسبت به خیلی چیزا که فقط حاشیه زندگی بودن بیخیال شدم.ومهربونتر شدم وقتی از حرفی یا کاری ناراحت بشم داد وفریاد نمیزنم وقتی اروم شدیم بهش میگم میخوام یه حرفی رو بزنم اما اصلا قصدم دعوا نیست فقط گوش بده بعد اروم میگم من از فلان حرفت خیلی ناراحت شدم لطفا تکرار نکن اگر شما هم از حرف یا رفتاری از من ناراحتی بگو که من تکرار نکنم.البته اینو بگم من از لجبازی متنفرم وبهش گفتم تو هم هیچوقت با من لجبازی نکن.

خب زندگی من واخلاق من صد در صد با شما فرق میکنه مثلا من خیلی به رابطه شوهرم با خواهرش حساس بودم در ح ...

دقيقا منم نبايد رو حواشي زندگي حساس باشم ، چون ماهم خدارو شكر مشكل حادي نداريم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.