2777
2789
عنوان

چه جوری حسادت و تو وجودمون از بین ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 36 پست

منم به بعضی آقایون اینجا حسادتم میشه, خانم ها مرتبط فقط اون رو تگ میکنن😀

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با این تفکر هیچوقت حسادت نکردم هیییچ وقت مثلا اگه یکی پولدار باشه با خودم میگم اگه اون پولدار نب ...

اصن بحث مادیات نیست بحث اینه ک من با نظر پدر و مادرم ازدواج کردم چون سنم کم بود و بلوغ عقلانی نداشتم و فک میکردم چون بزرگترن خوشبخت میشم با نظرشون و خواهرم کاملا برعکس من بود و الان کاملا با هم همخونی دارن برعکس ما

ب خدا ی ذره با هم بحث میکننا انگار تمام غصه هاشون مال منه ولی کلا خیلی زندگیمو مقایسه میکنم باهاشون& ...

مقایسه نکن که از پا میوفتی هیچ خونه ای بدون غم و ناراحتی نیست خدا هرکی رو یه جور دوست داره 

هرکه در این بزم مقرب تر است        جام بلا بیشترش میدهند 

ماییم و صراحت کهنه ی تازه شدن ....

حسادت بیشتر از همه به خودمون ضربه میزنه هم روحی هم جسمی

درملامت ش همین حدیث امیرالمومنین(ع)کافیه

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

بیشتر به اون فرد محبت کنید و سعی کنید خالصانه باشه.درست میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

لامصگ عوض نمیشه من انقد کارای خواهر شوهرم تو مخمه میاد تعریف میکنه فلان جا رفتم فلان کار کردم هی حرسم میگیرع😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂تازه ب شوهرمم میگم ا

ادم ناشکری نیستم اصلا و اینو هم میدونم هر کس ب نوبه ی خودش مشکل داره اما دوست ندارم خواهرم و با خودم مقایسه کنم 

این اذیتم میکنه و دست خودم نیست ناخوداگاه پیش میاد

باید وقتی خوبی و زیبایی رفتارقابل تحسینی درکسی میبینی ابرازشادی کنی تحسین کنی بازبان هرچند قلبت انکارکنه به مرور زمان قلبت هم بازبانت همراه میشه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اصن بحث مادیات نیست بحث اینه ک من با نظر پدر و مادرم ازدواج کردم چون سنم کم بود و بلوغ عقلانی نداشتم ...

نه منم نگفتم مادیات که

مثال بود اون

کلا گفتم شیوه من برای حسادت نکردن اینه حالا فقط مالی نیست که شما به همه چیز تعمیم‌ش بدین 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
بیشتر به اون فرد محبت کنید و سعی کنید خالصانه باشه.درست میشه.

اون ک صد در صد من برای خواهرم و رسیدن ب عشقش و خوشبختیش تا الان خیلی کارا کردم همین الانم مدام ب خاطرش جلوی همه در میام و خوش باشه 

لامصگ عوض نمیشه من انقد کارای خواهر شوهرم تو مخمه میاد تعریف میکنه فلان جا رفتم فلان کار کردم هی حرس ...

من اصن فامیل شوهر و یادم میره انقد ک اهمیت نمیدم ب رفتارا و زندکیای بقیه