2777
2789
عنوان

زن خوب بودن یعنی چی واقعن⁉️

89 بازدید | 7 پست

ما زن‌ها از بچگی یاد گرفتیم "زن خوب" یعنی کسی که تحمل داره، گذشت داره، غر نمی‌زنه، فداکاره، قانعه، مهربونه، همیشه لبخند می‌زنه.

اما هیچ‌کس نگفت "زن خوب" می‌تونه همون زنی باشه که مرز داره، نه می‌گه، خسته می‌شه، توقع داره، خودش رو اولویت می‌دونه، و گاهی سکوت نمی‌کنه.

به نظرم جامعه از ما یه "فرشته‌ی مطیع" ساخته، نه یه "انسان واقعی".

هر وقت زنی گفت «نمی‌خوام»، «حقمه»، یا «دوست ندارم» این‌طور برداشت می‌شه که خودخواه و سر به هواست.

واقعن کی قراره بفهمیم زن بودن، یعنی واقعی و رُک بودن؟

نه نسخه‌ی ایده‌آلی که بقیه برامون نوشتن.

آیا هنوزم زن خوب بودن یعنی سکوت و سازش؟

یا دوران این تعریف تموم شده؟...

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

کلا زن خوب از نظر مردها یعنی یه زن خوشگل و خوش اخلاق خوش زبون با دستپخت خوب که حسابی به خودش میرسه، اعتماد به نفس داره، برای خودش خرج میکنه و به خودش اهمیت میده . اینام که میگن زن مظلوم و فلان دروغ میگن 

زن خوب از نظر واقعیت یا از نظر مردا؟ 😹

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر مردای سلطنت طلب بخوای زن خوب یعنی خفه خون بگیره هرچی شد بگه قسمته دیگه ایشالله درست میشه هرچی گفتن بگه چشم هرچی شما بگید هرچی خواست باید درخواست کنه اگر درخواستش رد شد التماس کنه اقاش میاد اعصابش خورده زن بگه بفرما من و بزن اروم بشی سر من خالی کنین ارباب 

زن خوب از نظر واقعیت یا از نظر مردا؟ 😹

دقیقن تفاوت از زمین تا آسمان است 😁👌

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اصلا لازم نیست از نظر دیگران زن خوبی باشیم. بذار همه بگن این زن بدیه، به جهنم. برای خودتون خوب باشین، نه برای نظر و فکر دیگران. گاهی اگه لازمه عصبانی بشین حد و مرز تعیین کنین، گاهی اگه دلتون سوخت از خودگذشتگی کنین و حس خوب بگیرین، گاهی بی میل باشین، گاهی شور و هیجان داشته باشین. خلاصه، هر احساسی دارین، زندگیش کنین به معنای واقعی. سرکوب نکنین. 

دقیقن تفاوت از زمین تا آسمان است 😁👌

دقیقا

زن خوب از نظر خودت باش

استانداردی وجود نداره

هرکی استانداردو به نفع خودش تعیین میکنه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
اصلا لازم نیست از نظر دیگران زن خوبی باشیم. بذار همه بگن این زن بدیه، به جهنم. برای خودتون خوب باشین ...

👏👏👏👏