2777
2789
عنوان

چه جوری حسادت و تو وجودمون از بین ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 36 پست
اون ک صد در صد من برای خواهرم و رسیدن ب عشقش و خوشبختیش تا الان خیلی کارا کردم همین الانم مدام ب خاط ...

باید تفاوت ها رو بپذیرید و به ویژگی ها مثبت زندگی خودتون فک  کنید

قطعا شما هم لحظاتی دارید که دیگران حسرتش رو میکشند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بداااااااااا😁😁

من انقد ک خانومم البته در ظاهر تو کل فامیل شوهر روم قسم میخورن 😂😂😂همشم توسط اقایون برا خانوماشون مثال زده میشم برا همین اصن وقت نمیکنم ب کسی فک کنم😁😁😁

حالا مگه عقایدتون چجوریه که خیلی با هم فرق داره بنظرم اگه رو عزت نفست کار کنی دیگه حسادت نمیکنی مثل ...

نه اونجوری کلا ادم راحتیم 

من و شوهرم یازده ساله ک ازدواج کردیم و از نظر اعتقادی و رفتاری و طرز فکری خیلی با هم فرق داشتیم و داریم کلا همیشه من ادم عاقل و خوبه بودم و اون ادم پراشتباهه و غده البته اینو خودش میگه ها نه اینکه من بگم 

ولی با همه ی این تفاوت ها با هم کنار اومدیم سعی کردیم بسازیم چون نمیخایم زندگیمون خراب شه ب خاطر پسرم و البته دخترم ک الان توراهه و خودمون 

اما وقتی اختلافات فرهنگ و عقیده زیاد باشه مشکلاتم بیشتر میشه و کیفیت رابطه میاد پایین 

و من بعد این همه سال دنبال اون کیفیت رابطم