2777
2789

قبل از هرچیز بگم که من همیشه سعی کردم به پوشش و اعتقادات هرکسی احترام بذارم.

اما جدیدا تو مهمونی ها دچار حس بدی شدم...

اگر شما در مهمونی خانوادگی باشین

نسبت به خانم متاهلی که کاملا پُر و برجسته و  خوش اندام هست و همیشه لباس کوتاه تنگ با شلوار تنگ   که رد باریک لباس زیرشون از روی شلوار شون کاملا پیداست،چه حسی پیدا می کنید؟

مخصوصا اگر ببینید یکی دوبار کله ی همسرتون چرخیده و اون رو نگاه کرده؟

من خیلی حس بدی پیدا کردم وقی این صحنه رو دیدم اما گفتم فرض کن رفتی خارج...

آدم می مونه روشن فکر باشه...بیخیال باشه...نگران باشه؟

از طرفی هم آدم انقدر داستان خیانت می شنوه که می ترسه زیادی خوش خیال و مثبت باشه...

از طرفی هم نمیشه گفت مرد اصلا نباید نگاه کنه چون به هرحال آدما هی از کنار هم رد میشن و نگاه ها داره می چرخه!گاهیخود زن ها هم به هیکل هم خوب نگاه می کنن!

( من خودم می گم بهتری طوری لباس بپوشم که برجستگی هام خیلی پیدا نباشه. اماخب،همه که یک جور لباس نمی پوشن...)

لطفا با حفظ احترام نظرتون یا راهنمایی تون رو بگین.

ممنونم

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گوشه ساکت میشینم تو تاپیکت اسی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان میان میگن دوس داره شورتش تنگ باشه به تو چه...چشمای شوهرتو در بیار تا نگاه نکنه😞😞😞

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بیشتر از کار خانوم 

از کار شوهرم بدم میاد 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خانواده ما همه بی حجابن توی مهمونیا ولی چشم ها پاکه

تا حالا یه نگاه هیز ندیدم

البته این موردی که شما گفتین هم ندیدم خدایی 

خیلی هم باز لباس نمیپوشیم

لذا به چشم ها توجه کن نه پوشش😐

البته به فرهنگتونم مربوطه

اگه همگی محجبه اید یه دفعه همچین کسی با همچین پوششی ببینید شاید براتون خوشایند نباشه

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.