2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه شهر هرته فقط به خاطر یه شب خونه پدرت بودن حکم تمکین بدن بگو من خونه ی پدرم بودم با اجازه ی خودش

اصلا حرف طلاقم نزن بگو فقط مهریمو میخوام.وقتی انداختت بیرون زنگ بزن ۱۱۰ یا کتکت زد برو پزشک قانونی شکایت گن ازش دیه ام بگیر بیچارش کن

آخه چیکار کنم میخوام مهرمو بذارم اجرا از اونور میره تقاضای طلاق میده پدرسک انقد حقه بازه میره اونجا ...

سالی یه سکه نداریم

نهایت ماهی یه سکه اس

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
خیانت میکنه  میزنه از خونه میندازه بیرون یه شب برد خونمون۱۱۰آورده میخواد یه کاری کنه مهرمو ببخش ...

ببین اس ام اسا اش رو پرینت بگیر 

صداشو ضبط کن اگر جرم نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اونم اگر خونه داشته باشه مدارکش رو فتوکپی کن یا اگر ماشین داشته باشه بعدم به ناله اون نیست استعلام ثبت میگیرن 

بعدمیه تعدادیشو اول باید بده بهت مثلا ده تا

ده تا هم الان پول پیش یه چیزی خونس

طلاق بگیر برو رو پای خودت وایسا

این عوضی شوهر نشد واسه تو

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
نه با یه زنی ورابطه داره میخواد من مهرمو ببخشم با اون ازدواج کنه

خب اگر هم حکم گرفته باشه تو اعتراض بزن که میخوای برگردی. از همسایه ها استشهاد جمع کن ببر که تو توی خونت بودی

ولی در کل آدمی که نخواد زندگی کنه رو نمیتونی کاریش بکنی اگر شرایط طلاق نداری حداقل یه کاری کن حق و حقوق ماهیانه شما رو تامین کنه بره گم شه 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
اتفاقا برای تمکین شکایت.کرده دو هفته پیش زنگ زدم ۱۱۰اومد صورت جلسه کرد حالا نمیدونم اعتراضمو قبول می ...

تمکین یعنی رابطه؟

یا چیزای دیگه هم شامل میشه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
نه با یه زنی ورابطه داره میخواد من مهرمو ببخشم با اون ازدواج کنه

چند سکه مهر داری؟

غلط کرده مگه شهر هرته

پدرشو دربیار کثافتو