2777
2789
راست میگی خدا خیرت بده ترسیدم فک میکردم آنی بهش اجازه زنه دومو میدن شما الان طلاق گرفتین ؟

خخخخخ ن بابا تازه اگه ناشزه شده باشی ک نمیشی چون تو خونشی میتونی ثابت کنی 

بعد شش ماه باز تو رو ب دادگاه صدا میکنن بعد اگه نرفتی ب خونش اجازه میدن

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خخخخخ ن بابا تازه اگه ناشزه شده باشی ک نمیشی چون تو خونشی میتونی ثابت کنی  بعد شش ماه باز تو ر ...

وای خدا خیرت بده خدا انشالله مشکلتو حل کنه خیالم راحت شد از ظهری انقد اعصابم خورد بود میگفتم نکنه کاری کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ماهی یک سکه؟مردا گناه دارن حداقلش پنج ماه یک سکه 

دختر مردم گناه نداره؟

باید هم اجاره خونه بده هم زندگی کنه با این پول

غلط کرد مهر کرد غلط کرد طلاق داد

باید بده این پولو بعضی خانما حمایت خانواد هپشت سرشون نیست بابد برن خونه جدا اجاره کنن

البته من خودم مهر ندارما

ولی خوب کسی که مهر میکنه باید بده

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
دختر مردم گناه نداره؟ باید هم اجاره خونه بده هم زندگی کنه با این پول غلط کرد مهر کرد غلط کرد طلاق ...

بله کسی ک مهر میکنه باید بده ولی این حرف عرفه توجامعه مردسالار ما با قوانین کاملا مردسالارانه نه همه چی طرف مرداس اگه گفتم مردا گناه دارن نظر شخص من نیس دادگاه و قاضیه ک میگن مردا گناه دارن

بله کسی ک مهر میکنه باید بده ولی این حرف عرفه توجامعه مردسالار ما با قوانین کاملا مردسالارانه نه همه ...

آها

نه عزیزم حداقل یدونه درماه رو باید بدن

بعد من پسر عمه هام خانماشون طلاق گرفتن هردو خونه هارو‌جای مهر گرفتن پسر عمه هام بدبخت شدن من آنقدر خوشحال سدم

گفتم یجااقلا زنا حقشونو گرفتن

باشه پسر عمم

آدم باید طرف حقو بگیره نه طرف فامیلشو

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒