2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم كار در منزل دوس دارم به منم بگو اگ پيدا كردي

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞
اکه تایپ این چیزا هم بلدی خوبه یا زبانت خوب باشه مترجمه‌ی فیلم این چیزت

مترجمي فيلمو از كجا بايد كاربگيري چطوريه

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞
مترجمي فيلمو از كجا بايد كاربگيري چطوريه

در درجه ااول باید تسلط خیلی خوبی روی زبان داشته باشی  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
الان نمددوزی میکنم اما دوس دارم کار بهتری باشه این زحمتش زیاده 

مشتري داره؟؟واسه خودت انجام ميدي يني خودت ميفروشي؟

اره خودم میدوزم و میفروشم بدون واسطه. مشتری ک زیاده 

اخه دوست منم درست ميكرد كارشم خوب بود ولي مشتري نداشت