2777
2789

سلام.

تقریبا پنج روز مونده به موعدم

دو روز بعد پاکی و اولین نزدیکی

ضعفم شروع شد

احساس بی رمقی

خواب آلودگی

و البته گرسنگی زیاد

جوری که مجبورم هر دقیقه بخورم اما باز ضعف دارم

این ضعف رو تو پا هام حس میکنم و اگرم بیشتر گرسنه بمونم تو دستام هم ضعف رو حس میکنم.یعنی اگر غذام کم شه دیگه توان سبکترین کار هارم از دست میدم.

همش باید یه چیز شیرین بخورم تا بتونم    یکم توان داشته باشم.

تازگی تشنگی هم اضافه شده و دفع بدنم هم زیاد شده..

و اینکه چون تنبلی دارم قرص مدروکسی  میخورم.

پارسال باردار بودم اما سقط شد

خیلی علایم شدید و زیاد داشتم اما اینطوری نبودم اصلا.

آیا احتمال هست از بارداری باشه؟

یعنی دوتا بارداری میتونه انقد باهم فرق کنه؟؟

یا یه مریضی ناشناخته گرفتم

توروخدا اگر کسی تجربه داره بگه؛؟"😔

کمک کنید از چیه این حال من؟؟

خیر ببینید الهی.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا به این چیزا توجه نکن

هر وقت عقب انداختی برو آز بده

شاید ضعیف شدی آزمایش خون بده شاید کم خونی گرفتی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین خیلی از علایم بارداری که خانمای اقدامی احساس میکنند بیشتر تلقینه.نمیخوام بگم نه نیستیا میگم منطقی باش و ازمایش بده و معقول پیش برو دوستم

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

تشنگی و دفع زیاد نشون دهنده اینه که قندت رفته بالا. مخصوصا که شیرینی هم داری زیاد میخوری. ممکنه بدنت توی جذب قند به مشکل خورده. بهتره بری یه ازمایش قند بدی. اگر واقعا مشکل از قندت باشه احتمالا مجبور به تزریق انسولین میشی. برا بارداری هم صبر کن تا موعدت بشه. اگر از موعد گذشت و پری نشدی بیبی بزن. انشاالله که باردار باشی. ولی حتما قندت رو چک کن تا خدایی نکرده دیابت بارداری نگیری

علت گرسنگی و ضعف میشه از بالا و پایین شدن هورموناتم بشه.

اصلا نگران نشو ک مریضی ناشناختست یا بارداری یا عوارض قرص و بالا و پایین شدن هورموناست ک انشاالله اولی باشه

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
حتما بخاطر قرصه.منم تنبلی دارم دورو میشه شروه کردم بخورم .شما باخوردن همین قرص‌شدین؟

من ماه سومه میخورم

فکر نکنم از این باشه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
علت گرسنگی و ضعف میشه از بالا و پایین شدن هورموناتم بشه. اصلا نگران نشو ک مریضی ناشناختست یا باردار ...

ممنونم عزیزم.

تشنگی و دفع زیاد نشون دهنده اینه که قندت رفته بالا. مخصوصا که شیرینی هم داری زیاد میخوری. ممکنه بدنت ...

اتفاقا قندم رو با دستگاه قند ناشتا گرفتم ۸۶ بود و دو ساعت بعد صبحانه ۹۸

فکر نکنم از این باشه

خودمم اول به همین شک کردم

فردا میخوام بدم ازمایش

آره احتمالش هست منم همین علایم رو داشتم

ببخشید علایم شما دقیقا چی بود و از کی شروع شد

با آینکه احتمالش کنه باردار باشم

اما دوست دارم بدونم..