2777
2789
عنوان

کیا ب مهاجرت فکر میکنن و بکجا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 131 پست
یعنی واقعا گرجستان و باکو میخوای زایمان کنی     حداقل جای بهتری رو انتخاب کن   &nbs ...

باکو حرف نداره خیلی پیشرفت کرده زبانشونم اذریه اگه ترک ایران باشی راحت میتونی حرف بزنی باهاشون 

ولی راجع به تولد مطمین نیستم تابعیت بدن چون باکو فقط ۱ تابعیت میپذیره یعنی یا باید ایرانی باشی یا اذری 

البته بازم راجع به نوزاد نمیدونم 

منم خیلی دوس دارم مهاجرت کنیم اماهیچ اطلاعی ازشرایطش ندارم شوهرمم میگه اونجابایدازصفرشروع کنیم. الان اینجا پنج شش ملیارد داریم ببریم اونجا بی ارزش میشه

هرطایفه ای زمن گمانی دارد.من زان خودم چنانچه هستم،هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا گرجستان و باکو میخوای زایمان کنی     حداقل جای بهتری رو انتخاب کن   &nbs ...

چقدر راحت نظر میدی

مطمئنم تاحالا هیچی دربارشون نشنیدی

یه کم تحقیق کن حتما 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هر آنچه را که از طراحی ودکوراسیون داخلی نیازمندید از ما بخواهید.

#گروه_مهندسی_سپید

#طراحی_اجرا_دکوراسیون #داخلی_مسکونی_تجاری_اداری

#کابینت_مدرن #کابینت_هایگلاس #کمد_هایگلاس #دکور_مغازه #ویترین #کناف #سقف_دیوار_دکوراتیو #پارکت_لمینت_pvc #اکسسوری #اتاق_مستر #اسمان_مجازی #کفپوش_۳بعدی #پوستر #نورپردازی #میزاداری #شوروم #cnc  #المان_دیواری  #درب #ممبران #کاغذ_دیواری  #روف_گاردن

📡 https://t.me/Design_sepid

📞 02165822435 _ 09355378101

باکو حرف نداره خیلی پیشرفت کرده زبانشونم اذریه اگه ترک ایران باشی راحت میتونی حرف بزنی باهاشون  ...

اره شوهرم رفته دندون پزشکی با مواد خیلی عالی دندوناشو براش درست کردن از تجهیزات پزشکیش خیلی راضیه

و منم مث شما درباره بچه ای که اونجا دنیا بیاد اطلاعی ندارم

قرار شده بره نحقیق کنه انشاالله که بشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
😂😂😂مگه همه پناهنده میشند یا غیر قانونی میرند مثل انگلای اجتماع ما داریم از طریق ویزای اسکیل ورکر ...

چقدر بیشعوری! با این شعوری که تو داری کارمند سفارت صد در صد ریجکتت میکنه. ..وقتی قیافتو تصور میکنم که میگی sw خنده ام میگیره انگل توئی که فاکتوری نداری بی سواد و بی فرهنگ لیبل تو هستش که کامنت میذازی و تزاسکلیسمی میدی تو رو خیابان هارلم هم راه نمیدن چه برسع به دادن کار😐

چقدر بیشعوری! با این شعوری که تو داری کارمند سفارت صد در صد ریجکتت میکنه. ..وقتی قیافتو تصور میکنم ک ...

تو خوبی☺من واقعیتو گفتم. پناهنده ای؟؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
اره شوهرم رفته دندون پزشکی با مواد خیلی عالی دندوناشو براش درست کردن از تجهیزات پزشکیش خیلی راضیه و ...

من یه سفر رفتم که ببینم برای زندگی 

عین شهرای قدیمیه اروپا ساختنش 

فوق العاده تمیزه 

مردمش خیلی خوبن و خرجم توش خیلی گرون نیست 

ولی وکیلی که اونجا بود بهم گفت هرگز تابعیت نمیده بهت مگه اینکه تابعیت ایرانیتو بدی فقط اذری باشی 

البته هم قوانین تند تند عوض میشن 

هم شاید قانون تولد فرق داشته باشه 

اقامت راحت میده ولی 

گرجستان نابوووووده هیچوقت بهش فک نکن

ن دوست دارم برم المان یک نفر از دوستام اونجای اگه بهم دعوت نامه بده میتونم راحت برم بنظرتون میخوایم ...

برای چه سفر یا زندگی 

توضیح بده 

یعنی بری بمونی 

پناهنده شی؟