2777
2789
عنوان

کیا ب مهاجرت فکر میکنن و بکجا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلیاشون اقتصادی فکر میکنن که پناهنده میشن دوست شوهرم فوق العاده شخصیت اجتماعی خوبی داشت الانم خ ...

جوابتو برای اون دوستمون ریپلای کردم عزیزم

اگه شخصیت داشت مثل ما متحمل سختی میشد

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
خب من بچه اولم طبیعی بوده شرایطم هم جوره چون شوهرم راننده بین المللیه بهش گفتم بین 20تا 29شهریور با ...

یعنی واقعا گرجستان و باکو میخوای زایمان کنی   

حداقل جای بهتری رو انتخاب کن  

بیچاره بچه ات

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
خوش به حالت من که دکتر استراحت داده در همین حدم مهاجرت ندارم

عزیییزم

انشالله به سلامتی بگذرونی این دوران رو🙏🙏🌹🌹

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خب من بچه اولم طبیعی بوده شرایطم هم جوره چون شوهرم راننده بین المللیه بهش گفتم بین 20تا 29شهریور با ...

آهان خب پس حتما برو

فقط گرجي زبانشونو نميفهمي تو زايمان اذيت ميشي

همون باكو بهتره باز

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
بخدا خیلی نفرت انگیزند اگه دقت کرده باشی اکثر کسایی که بفرمایید شام استرالیا شرکت کردند پناهنده های ...

چی بگم والا عزیزم شمام راست میگی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آهان خب پس حتما برو فقط گرجي زبانشونو نميفهمي تو زايمان اذيت ميشي همون باكو بهتره باز

شوهرم انقدر رفته و اومده دست و پاشکسته یه چیزایی یاد گرفته 

توکل به خدا انشاالله که بشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری