2777
2789

بچه ها من دیروز از ساعت ۵غروب دردام پراکنده بود ساعت ۹،۳۰شب بیشتر شدو ساعت ۱۰و نیم شد هر ۵دقیقه یبار بعد از چندساعت شد هر ۴دقیقه و همینطور اخرش شد هر یک دقیقه یبار با احساس فشار تو واژنم که تقریبا ساعت ۳نصف شب بود تا ۳،۳۰دردای وحشتناک و تحمل کردم و یهو دردام رفت سمت اروم شدن تا اینکه الان درد کمرم قطع شده و فقط شکمم سفت میشه و شل میشه بنظرتون اینا دردای زایمانیمه که شروع شده؟؟برم بیمارستان؟دیروز معاینه شدم ۲فینگر بودم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

تقریبا ۱۱ساعت درد داشتم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

وقتی درد ها هر ۵ دقیقه تکرار شد با چه جرئتی خونه موندی😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد داری اینجا چیکار میکنی پاشو جمع کن برو دکتر دختر😐😐😐😐😐

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
وای چرا زودتر نمیری وقتشه چرا انقدر آسون میگیریش

اخه دردام قطع شد لعنتی 😢فقط انقباض شکمی هام مونده

وقتی درد ها هر ۵ دقیقه تکرار شد با چه جرئتی خونه موندی😂

وای همون من برا دخترم گفتن برو خونه تا رحمت بازشه ساعت ۷صب رفتم شده بود ۷فینگر .نمیدونم چطور تاالان مونده بعد میگه واژنمم درد گرفته

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

برو دکتر باز معاینه کنه..

چیزی که میگی یعنی درد زایمان.. ولی خوب شدنش عجیبه.. اگر دهانه رحمت ۲سانت به بالا باز شده باشه یا کیسه آبت سوراخ شده باشه بری فوری بستری میشی و امپول فشار میزنن

ضربان قلبش دچار مشکل میشه ها سریع بروووو

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
اره بروووو سریییع دکتر این شل شدن نشانه زایمانه بدوووووووو چ جراتی داری

واقعاااا😲

اخه دردام قطع شد لعنتی 😢فقط انقباض شکمی هام مونده

همینم ریسکه مونده بچه طوریش نشه اونطور وقتی درد داری الان قطع شده خطرناکه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

من از همه شنیدم وقتی ۵دقیقه یه بتر میشه میرن بیمارستان

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌