بچه ها من دیروز از ساعت ۵غروب دردام پراکنده بود ساعت ۹،۳۰شب بیشتر شدو ساعت ۱۰و نیم شد هر ۵دقیقه یبار بعد از چندساعت شد هر ۴دقیقه و همینطور اخرش شد هر یک دقیقه یبار با احساس فشار تو واژنم که تقریبا ساعت ۳نصف شب بود تا ۳،۳۰دردای وحشتناک و تحمل کردم و یهو دردام رفت سمت اروم شدن تا اینکه الان درد کمرم قطع شده و فقط شکمم سفت میشه و شل میشه بنظرتون اینا دردای زایمانیمه که شروع شده؟؟برم بیمارستان؟دیروز معاینه شدم ۲فینگر بودم
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
ریحانه جان، خبری از اون روز نیست ،بسلامتی فارغ شدی؟!
سلام عزیزم خداروشکر بخاطر نصیحتای دوستان و شماها رفتم بیمارستان و درکمال ناباورانه متکجه شدن کیسه ابم سوراخ شده و بستری شدم ۱۰ساعت تمام درد طببعی کشیدم و بخاطر ورم شدید دهانه رحم و از ۶سانت برگشت به ۴سانت رفتم برا سزارین پسرمم بخاطر اینکه تو لگن مونده بود سرش قرمز شد و کمی ورم کرد که الان شکر خدا خوب شده..
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗