2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  میرم ارایشگاه برام میزنه ، دوس دارم بافت رو  خودم هم خیلی میزنم رو موهام  بافت ...

ما با بچه ها يه گروه زديم هر كى هر چى بلده مى زاره من آفريقاييو موى اضافه و ديزاينو اينا بلدم 

من خیلی بافتنو دوس دارم😗وقتی یه مدت موهامو مییافم سریع رشد میکنن

هعییییییی اون موقع که خیلی بلند بودن خیلی خوشگل میشد الان تا کمرمن

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

آموزش بافت مو کنار سر

بافت مو کنار سر یک مدل موی ساده و شیک است که بسیاری از دختر خانم هایی که موهای بلندی دارند می توانند با فیلم آموزشی که در این مقاله از دنیای مد ارائه کردیم مشاهده کنند و در جشن ها و مهمانی ها داشته باشید.

گیس مو کنار سر یکی از پر طرفدار ترین مدل های بافت مو است، در این مدل می توانید موهایتان را در کوتاه ترین زمان آرایش کنید. این بافت مو از قسمت جلوی سر یا قسمت شقیقه ها شروع می شود که با توجه به فرم صورت، شکل بافت مو را باید انتخاب کرد.

بافت کنار سر، در زمان کوتاهی می توان بافت زیبایی داشته باشید. در این بافت از قسمت جلو سر شروع به گیس کردن نموده و تا بغل گوش ببافید.

🔴 متن کامل در مجله دنیای مد