2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 171 پست
اره شوهر منم این مدلیه ایراد گیر نیس ولی اگه یه هفته پشت هم نون و پنیر بهش بدم یا سفره هفت مدل غذا ب ...

آی گفتی

من ارزو ب دل موندم یه بار سفارش یه چیزی بده

تاحالا تواین ۷ ۸ سال خودش ک غذای خاصی نخواسته هیچ

منم پرسیدم میگه هر چی دوس داری درس کن😥

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
اخي 😂والا شوهر من ك اينقد انرژي داره تا سه شب با هم بيداريم همشم ميخوره ميوه تنقلات غذا 😂

شوهر من از خواب بیدار میشه میره سمت یخچال میخواد بخوابه میره سمت یخچال

کم مونده بغل کنه بخوابه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت..ماشالا مال من مث کوالا بعد کار میاد یه گوشه دراز میکشه و فقط خمیازه میکشه😑😑😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عه....مث مال من

از کوالا یکم سریع تره فقط

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
اره شوهر منم این مدلیه ایراد گیر نیس ولی اگه یه هفته پشت هم نون و پنیر بهش بدم یا سفره هفت مدل غذا ب ...

وایی ببین بعضی وقتا ک خیلی غذا به نظرش خوب باشه میگه چه خوشمزست..بعد اولین قاشق میگه...بعد من همیشه مث خرگوش گوشامو تیز میکنم ببینم کی میگه😔😔😔شاید دوهفته یبار بگه...مث شما سفره شاهی باشه یکم میخوره نون پنیرم باشه واسش فرق نداره

شوهر من از خواب بیدار میشه میره سمت یخچال میخواد بخوابه میره سمت یخچال کم مونده بغل کنه بخوابه😂

مال منم دقيقه همين خصلتو داره ب خدا باور كن تازه بعضي وقتا از سركار زنگ ميزنه شام چيه نهار چيه😐😂😂😂

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.
پس من تنها نیستم😢 واقعا من هم اکثر غذاهام خوشمزه هست ولی شوهرم کم اشتهاس . یعنی یه عادت هایی داره ...

بقول دوستان بهترین کار اینه ک بی محشلون کنیم...مگه مادرشونیم ک با بشقاب دنبالشون باشیم....گور پدرشون صلوات والا...میخوام دیگه بیخیال شم

مال منم دقيقه همين خصلتو داره ب خدا باور كن تازه بعضي وقتا از سركار زنگ ميزنه شام چيه نهار چيه😐😂😂 ...

دقیقا عین شوهر من

تازه برام هوس هم میکنه

میگه فردا برای ناهار فلان غذا را بپز

نامزد من قدش ۱۸۷ وزن ۹۰ وقتی میاد خونمون یه راست میره سر یخچال مخصوصا اگه بابام نباشه از بالا تا پای ...

بابا بخدا خوبه!!! نمیدونی وقتی یکی بی رمق و میل غذاتو بخوره چه حس بدیه

پارسال با خواهرم رفتیم مسافرت برای شام یک شب نشد غذا بپزم گفتیم‌نون پنیر با خربزه بخوریم شوهرم از بس تنقلات خورده بود گفت وای دلمون شام نمیخواد بعد شوهر خواهرم گفت ما که گرسنه ایم 

من تا شوهرم گفت دلم نمیخواد یواشکی بهش گفتم وقتی اینو میگی بیشتر میخوری

سفره که اماده شد داشتیم میخوردیم شوهرم یه مرتبه گفت خسته شدم هر چی میخورم سیر نمیشم همه براش میخندیدن شوهر خواهرم گفت شما که سیر بودی بیشتر از من خوردی که