2777
2789

میشه ب منم بگید خونه باید اجارخ بره رهن من ازاد بشه

ب رهن نمیره

خدایا همه چی بی ارزش شد جز طلا

عجب گرفتاری کردن ملت رو 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه ب منم بگید خونه باید اجارخ بره رهن من ازاد بشهب رهن نمیرهخدایا همه چی بی ارزش شد جز طلاعجب گرفت ...

کل سرمایه من و همسرم خلاصه شده تو ملک

هرچی دستمون اومد دادیم ملک

همه هم باارزش و خوب

اما چه فایده

هیچکدوم فروش نمیره

کل سرمایه من و همسرم خلاصه شده تو ملکهرچی دستمون اومد دادیم ملکهمه هم باارزش و خوباما چه فایدههیچکدو ...

مردمو بازی گرفتن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من میخواستم زمینی رو بفروشم هرکار میکردیم نمیشد رفتم پیش ملا گفتش ملک تون حصار بوده و فروش نمی‌رفته ...

کدوم شهرین

مردمو بازی گرفتن

عزیزم من از ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات تو یه مساله دیگه معجزه دیدم و نماز استغاثه به حضرت زهرا(س)

برا خودمم الان یادم افتاد امتحان میکنم

شما هم خواستی امتحان کن

عزیزم من از ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات تو یه مساله دیگه معجزه دیدم و نماز استغاثه به حضرت زهرا(س)برا خودمم الا ...

عزیز چند تا ختم دارم باید اونا تموم کنم چون زیادن

بعدم اینجا دوستان تاپیک میزنن ، برای مشکلات اونا هم صلوات نذر میکنم

بخدا اینقدر بدبختی زیاده ، میام اینجا درددل کنم، از زندگی پاشیده، از شوهر بیکار و علیل، از اوارگی با ۲تا بچه بگم، میام درد بقیه میبینم، نذر خودمو میزارم گنار برای بقیه صلوات میفرستم

خیلی وقتا از خدا خجالت میکشم برای خواسته هام دعا بخوام اونقدر ک بقیه مشکلاتش بزرگتره

با چیزی بنام مردم پول ندارن اشنایی داری

این توهم فلاکت دسته جمعی شما از کجا میاد؟درسته قدرت خرید مردم پایین اومده ولی یه سر به بنگاها بزنید متوجه میشید چه معاملات میلیاردی که روزانه انجام نمیشه

چند روز قبل یکی از آشناهای ما ملکی خرید با قیمت و مساحت ده برابر قیمت ملک ما

عزیز چند تا ختم دارم باید اونا تموم کنم چون زیادنبعدم اینجا دوستان تاپیک میزنن ، برای مشکلات اونا هم ...

همه گرفتارن و گرفتاری هر فردی مختص شرایط و نوع زندگی خودش

عزیزم♥️بخدا توکل کن

انشالله خیلی زود روزای خوب شما هم از راه میرسه

این توهم فلاکت دسته جمعی شما از کجا میاد؟درسته قدرت خرید مردم پایین اومده ولی یه سر به بنگاها بزنید ...

توهمی تویی خب بفروش بره چرا دنبال دعایی خریدار زیاده مسکن خیلی وقته رکود شده فروش اومده پایین

توهمی تویی خب بفروش بره چرا دنبال دعایی خریدار زیاده مسکن خیلی وقته رکود شده فروش اومده پایین

عزیزم شما چرا ناراحتی از اینکه میخوام ملکم رو بفروشم

چون دوست ندارم باعث کدورت کسی بشم ممنون میشم از تاپیکم برید بیرون

عزیزم شما چرا ناراحتی از اینکه میخوام ملکم رو بفروشمچون دوست ندارم باعث کدورت کسی بشم ممنون میشم از ...

خودتو حتما به یکی نشون بده ناراحت 🤣🤣🤣🤣🤣

من ب جاییم نیست فقط برام عجیبه تو این اوضاع میگی خریدار زیاده تو توی کشور دیگه هستی 

در ضمن جواب  حرف خودتو دادم  ن بیشتر😂