2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 171 پست

من شوهرم سنگم بزاری جلوش اینقدر با اشتها میخوره که دوست دارم بشینم فقط به غذا خودنش نگاه کنم

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت یجوری بخور بدون اینکه بهش بگی که هوس کنه هرچی بگی بخور اون کمتر میخوره مطمن باش چندبار اصلا نگو ببین بعد چندروز چجوریه تو خوردی برو کنار هروقت غذاشو خورد جمع کن بدون بگی چرا کم خوردی

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

شوهت جان من ك همه چي ميخوره از دستپختمم تعريف نكنم خوبه خييييلي ام با اشتها و خوب ميخوره قدش١.٩٠ وزنش ٩٨ البته بدنسازي كار ميكنه واس همين تغذيش خوبه

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.

وزنش کمه

باید قرص اشتها آور بخوره

ای کاش میشد من اشتهامو بهش بدم

ای بابا امثال ما جون میدیم چیزی نخوریم

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!