2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 171 پست
وای گفتی منم واسه غذاهام چقد وقت میزارم با عشق میپزم بعد ایشون با چند قاشق سیر میشن بعد میرن جایی چق ...

میریم جایی یه جوری میزنه تو رگ ک نگرانش میشم😫😫مونده به دلم بگه یبار دیگه واسم بکش😟😟دخترمم کپ باباش

ولی راس میگی استارتر وقتی مرد بخوره غذا رو انگیزه بیشتره من هروقت میخاد بیاد خونمون ده مدل غذا و دسر ...

واقعا تو دیگه منو خوب درک میکنی..فک کن فقط یه کفگیر بکشه بعدشم با یه غمی بگه دستت درد نکنه..حتی نمیگه خوشمزه بود اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از شوهر خواهرای منم کم غذان 

یه مدت خواهرم مثل شما خیلی حرص میخورد و ناراحت بود ولی الان عادت کرده تقریبا

بعشی وقتها که شوهرش درست غذا نمیخورد لج میکرد فرداش نمی پخت

ولی اصلا برا شوهرش ان چنان مهم نبود 

الان هم همونطوره

بخاطر اینه که فقط فکر میکنه 

تعریف از خود نباشه شوهر من اندازه میخوره نه کم نه زیاد هی ام چاق میشه ولی من خیلی بیشتر میخورم اما چ ...

خوش بحالت..از بندگان خوب خدا هستی🤗ارزوم بود بخورم چاق نشم...من عاشق غذام..ولی ماشالا استعدادم مث رضازادس تو چاقی

اتفاقا منو شوهرم ۵سانت ازهم فاصله داریم  من۱۶۰ شوهرمم ۱۶۵ فکرکنم باشه ولی خب خوش اشتهاست فقط ...

قدو بالاش مهم نیس همین ک میدونی یکی واسه زحمتت تو اشپز خونه ارزش قائله خوش کلی حال خوبه

دقیقا. منم امشب قرمه سبزی پختم شوهرم کم خورد میگه دلم درد میکنه  اعصابم خورد شد

دروغ میگن..میخوان بپیچونن..بعد غم بعدیم اینه دخترم غذ خورد ولی بعدش گریه کرد سر یه موضوعی همشو بالا اورد😟😟😟😟احساس بدبختی این ک کسی غذاهامو دوست نداره بهم دست داد..احساس میکنم حیف از وقتی ک واسه آشپزی میذارم