2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ا😔😔

2288 بازدید | 171 پست

شوهرم قدش 192 هستش با وزن 76😫😫همش میناله همش میگه جون ندارم خستم انرژیم کمه😖بعد از اینورم اصلا غذا خور نیست..دستپختم خوبه همه عاشق غذاهامن ولی انقد با بی میلی و اکراه غذا میخوره ک دلم میخواد کلمو بکوبم به دیوار...امشب خورش آلو درست کرده بودم عالیییییی ینی اگه رژیم نبودم قابلمشم میخوردم بعد کلا یه کفگیر برنج خورد با دو سه قاشق خورش...اخرشم گفت دلم درد میکنه نمیخورم...خوشبحال اونایی ک شوهرای بخور و قوی دارن...دیگه انگیزه اشپزی ندارم

راهی بلدین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معدشون  جمع و جور  خدا رو شکر 

بعضی آقایون  ک هم  دیگ رو می خورن  و هم محتویاتش رو ...😄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بابا راحتی من همیشه مجبورم تنوع غذایی بدم هرغذایی هم نمیخوره

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍