2777
2789

لباس ۳ ماهه یعنی چ سایزی؟؟؟ واس نوزاد تازه ب دنیا اومده زیادی بزرگه؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوزاد تازه متولد شده سایز صفر

مگر اینکه درشت باشه که سایز یک میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
۶۲

😕

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
سایز ۱

ممنون❤

عزیز نی نی ک تازه اومده. باید صفر بگیری 

کم بگیر 

چون زود بزرگ میشه 

بعد سایز یک بگیر تا سه چهار ماه 

چهار تا شش   سایز دو بگیر و بعد سایز سه برای هشت نه ماه 

بیشتر شلوار لازم داره 

البتع ب وزن نی نی ام خیلی بستگی داره اینی ک گفتپ برا نوزاد سه کیلویی هست

......................................................................... 

سایز ۱ از ۱تا۴ ماه اندازه میشه برای نوزاد سایز صفر یا ۱ باید بخرید البته بستگی به جثه ی نوزاد هم داره

دختر من سایز صفر براش خیلی بزرگ بود والان که یکسالشه سایز ۲ اندازشه یعنی ۲سایز کوچیکتر از بقیه ی بچه هاست

😍😍😍
فکر کنم اره.  نوزاد سایز صفر میگیرن

اخه لباس مجلسیه سایز صفر نداره🤕