2777
2789
عنوان

ماه اول بارداري

292 بازدید | 22 پست

من چند روزه فهميدم باردار شدم.يه ماه بود اقدام ميكردم،خيليم دلم نميخواست بچه دار شم فقط به خاطر اينكه شوهرم ميخواست كوتاه اومدم ولي همه ميگفتن تا يه سال طول ميكشه حامله شم ولي من همون ماه اول شدم.الان خيلي حالم از نظر روحي بده.حس ميكنم اصلا بچمو دوس ندارم.شوكه شدم اصلا.فك ميكنم ديگه آزاديم،خوشي هام تموم شده.بايد كامل از خودم بگذرم.كسي بوده مثه من باشه؟يعني بعدا دوسش دارم؟

و خدایی که به شدت کافیست....

ناشكري نكن 

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا جای شکر داره

عزیزم

وقتی تکوناش رو حس کنی عاشقش میشی

قبل از اینکه ببینیش

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بله منم مث شما بودم البته دور از شما 

سر دوماه باردار شدم همش با خودم دريگر بودم كه چرا انقد زود مامان شدم  -آزاديمو از دس دادم وخيلي افكار منفيه ديگه ...  ولي خدا خيليييييي زود ازم گرفتش سقط شد بعدش مث چي پشيمون بودم انقد گريه كردم انقد گفتم غلط كردم ولي فايده نداش از دستش دادم 

خداروشكر الان ٦ماهه باردارم ني نيمو از خودمم بيشتر دوسش دارم لگد ميزنه علشقش ميشم بهترين حس دنياس 

ناشكري نكن

......

آره ، عزییزم . بعدا یه جوری عاشقش می شی که باورت نشه . الان شوکه شدی . یکم که بگذره ، وقتی صدای قلبش رو بشنوی ، وقتی تو دلت تکون بخوره ، اصلا دنیا عوض میشه برات

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ناشکری نکن قهر خدا میرسه‌‌..‌. باید الان جشن بگیری ک با اولین اقدام باردار شدی و خیلی از عذابها و گ ...

واقعا نميدونم چرا اينطوري شدم .عاشق بچه هام اصلا ميميرم واسشون ولي واسه خودم نميدونم چرا اينطوري شدم.هي فكراي مختلف ميكنم.ديگه دارم ديوونه ميشم.ميترسمم ناشكري باشه .

و خدایی که به شدت کافیست....