2777
2789
عنوان

سلام .دوستانی که میکرودرم کردن؟؟

147 بازدید | 7 پست

تآثیرش روی پوستتون چطور بود؟من جوش ندارم و رنگ پوستم روشنه ..یه لک کوچیک دارم که از بارداری مونده کم رنگ شده ولی هنوز باقیه و روی گونم به سمت بینی منافذ صورتم یکم بازه..با این اوصاف میکرودرم برای پوستم خوبه؟باعث طراوت پوست میشه ؟ و اینکه آیا پوست رو نازک میکنه یا نه؟

پیشاپیش ممنون ازتون

💑=👧👧🧒

من سبزه ام چند بارى انجام دادم، بله پوست رو مقدارى نازك وحساس ميكنه كه بعدش بايد كرم ترميم كننده استفاده كنى، در مورد لك و منافذ هم براى من تاثير داشته ولى نه اونقدرى كه كلا از شرشون راحت شم، دركل حس خوبى هم ميده، من بعد بارداريم هم حتما ميرم

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى

الان انجام ندی بهتره بزار هواکه سردشد پاییز زمستون چون پوست نازک میشه ولی درکنارش بعضی کلینیکا پاکسازی واینچیزام انجام میدن خیللی خوبه من دوستم رفته چندتا مورد باهم انجام داده عالی شده تغییرش معلومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سبزه ام چند بارى انجام دادم، بله پوست رو مقدارى نازك وحساس ميكنه كه بعدش بايد كرم ترميم كننده است ...

ممنون عزیزم

واقعیتش من اهل ضد آفتاب زدن همیشه و کرم زدن نیستم ..ممکنه بعدش لکم پر رنگتر بشه بخاطر نور آفتاب؟

💑=👧👧🧒
ممنون عزیزم واقعیتش من اهل ضد آفتاب زدن همیشه و کرم زدن نیستم ..ممکنه بعدش لکم پر رنگتر بشه بخاطر ن ...

بله، چون پوستتم نازك ميشه اگه ضدآفتاب نزنى لكت پررنگ تر ميشه، بنظرم اگه فقط براى اون لك ناراحتى برو ليزر كه تاثيرش بيشتره

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى