2777
2789

دیشب با شوهرم دعوام شد داد میزد ک چرا سراغ پدرمادرمو نمیگیری.هربار میری خونه پدرمادرت باااید خونه پدرمادر منم بری .گف مادرشوهرم همیشه میگه زنت میاد ب ما نمیگیره.پدرشوهر و مادرشوهرم بدترین کارهارو کردن پدرشوهرم روم دست بلند کرد ی بار و..

شوهرم گف پدرمادرتو دخالت کردن یهو گفتم چیکار کردن.یهو محکم زد تو گوشم پرت شدم زمین ی جوری زد ی لحظه سرم گیج رفت بخدا حس کردم فلج شدم انگشتهای دست و پام ی لحظه غیر اختیاری باز شدن.از دیشب گوشم وزوز میکنه و ی کوچولو سنگینه باز الان بهترم

چیکار کنم؟بعدش ازم معذرت خواهی کرد اما سومین باره روم دست بلند میکنه

و اینکه خونه مادرشوهرم تو ی شهر دیگه هست رفته بودیم مادرشوهرم ب شوهرم زنگ زده که چرا زنت خونه خواهرت اخم کرده بوده...

تو رو خدا بگین با این مادرشوهر چیکار کنم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

⛔️⛔️ تو تاپیکم ب جای اینکه بنویسم خواهرشوهر نوشتم مادر شوهر اصلاح کردم

و اینکه خونه خواهرشوهرم تو ی شهر دیگه هست رفته بودیم مادرشوهرم ب شوهرم زنگ زده که چرا زنت خونه خواهرت اخم کرده بوده...

تو رو خدا بگین با این مادرشوهر چیکار کنم..

قاطعیت به خرج بده که این زدن ها دوباره تکرار نشه 

در رابطه با مرزهای ارتباطی با خانواده ی همسر صوت دارم ،خواستی ارسال میکنم تا بتونی شرایط رو مدیریت کنی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
قاطعیت به خرج بده که این زدن ها دوباره تکرار نشه در رابطه با مرزهای ارتباطی با خانواده ی همسر صوت دا ...

ب خدا نمیدونی ی کوچولو بخندی سوارت میشن در حالی که من از اول حد و حدود رو رعایت کردم

هیچ کار نمیشه کرد باید با سیاست تحمل کنی فقط این قضیه مادر شوهرا از اول تاریخ وجود داشته فقط بعضی ها شانس دارن مادر شوهرشان کمتر کرم میریزه...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

ب خدا نمیدونی ی کوچولو بخندی سوارت میشن در حالی که من از اول حد و حدود رو رعایت کردم

۱۰ تا تکنیکه برای مدیریت رابطه اگر زن و مرد هر دو رعایت کنن دخالت گر ترین آدم ها نمیتونن وارد مرزهاشون بشن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ب نظرتون با قاطعیت برم با مادرشوهر حرف بزنم؟

نه صلاح نیس سعی کن با هاش دوست بشی حالا اگه دور است بهتر دوری و دوستی با ۴ تا پیامک دوستی در ماه... مشکلت حل میشه خوب فکر کن قبل ارسال پیامک

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....