من زرشک پلوهام هرکی خورده عاشقش شده.
من فقط ران مرغ استفاده میکنم اول ی بیست دقیقه مرغها رو آبپز میکنم با نمک و سیر و زردچوبه بعد سرخشون میکنم قشنگ با شعله کم بعد پیاز زیاد رنده میکنم سرخ میکنم با دوتا قاشق رب تفت میدم بعد مرغهای سرخ شده رو اضافه میکنم ی لیوان آب مرغ میریزم توش بعد با شعله خبلی خیلی کم میذارم آماده شه.چهل دقیقه بعد بهترین مرغ اماده میشه برنجم که زرشک شیرین میکنم با برنج زعفرونی قاطی میکنم برنج کشیدم میریزم روی برنج سفید.چاشنی هم سالاد کاهو دوغ همیشه میذارم