2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغتو با فلفل سیاه و کره سرخ کن گوجه و فلفل دلمه و هویج بزار آب بزار بپزه بزار خوب غلیظ بشه رب

گوجه و فلفل دلمه و هويچو بذارم بپزن؟ بعد رب اضافه كنم؟

♥️🌊

من زرشک پلوهام هرکی خورده عاشقش شده.

من فقط ران مرغ استفاده میکنم اول ی بیست دقیقه مرغها رو آبپز میکنم با نمک و سیر و زردچوبه بعد سرخشون میکنم قشنگ با شعله کم بعد پیاز زیاد رنده میکنم سرخ میکنم با دوتا قاشق رب تفت میدم بعد مرغهای سرخ شده رو اضافه میکنم ی لیوان آب مرغ میریزم توش بعد با شعله خبلی خیلی کم میذارم آماده شه.چهل دقیقه بعد بهترین مرغ اماده میشه برنجم که زرشک شیرین میکنم با برنج زعفرونی قاطی میکنم برنج کشیدم میریزم روی برنج سفید.چاشنی هم سالاد کاهو دوغ همیشه میذارم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

رب  گوجه و فلفل دلمه و هویج با مرغ بزار بپزن

رب سرخ کن با کره

ادویه اتم زرد چوبه و فلفل سیاه باشه

اخر سر من رب نارنج اضافه میکنم نداری آب لیمو بزن کمی

بی خیال باش تا کامروا باشی

میشه پیاز و تفت بدی تو فلفل دلمه ای و هویج خرد شده رو تفت بدی.نمک فلفل زردچوبه بزنی رب بزنی خوب تفت بدی یکی دو لیوان اب اضافه کنی جوش اومد مرغ هایی که جدا سرخ کردی رو بذاری تو این سس بپره و علبظ بشه.به سس زعفرون و آبلیمو هم بزن

مرغو تو روغن سرخ کن فلفل سیاه و زردچوبه ادویه بزن بعد بزارطلایی شه بعد تو ی قابلمه جدا پیاز سرخ کن بعدش رب سرخ کن ادویه اینا بزن یکم اب بریز غلیظ ک شد بریز رو مرغت هویج و فلفل دلمه بچین لاب لای مرغ سسم بریز روش یکمم اب جوش بریز بزار اروم بجوشه تا پخته بشه

فراموشی کیمیاست