2777
2789
عنوان

کسایی ک بچشون با مشکل مادرزادی بدنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 8741 بازدید | 68 پست

کاش خدا یدونه هم از اون هدیه هاش به ما بده. رو چشممون نگهش میداریم.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی بیچاره بچه که مادرش تویی اگه نمیخاستیش جلوگیری میکردی حالا که بارداری برو دکتر عین ادم سقط کن

واقعا دلیلتون چیه انقد راحت شروع میکنید توهین???چرا نمیخواید منطقی بحث کنید???شما تو زندگیه منی ک سریع نسخه رو میپیچی من فقط سوال پرسیدم از کسایی ک تجربه داشتن بیان کمک کنن مگه گفتم بیاید دخالت کنین و توهین و نصیحت???!!توروخدا یاد بگیرید کجاها باید حرف بزنید

ممنون ببخشيد سوال کردم آخه منم یه نوزاد داشتم که که تو کروموزوم 18 نقص داشت به خاطر اون پرسیدم

فوت شد??

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

از خدا بخواه سالم بهت بده و عذرخواهیذکن اگر بخاطر مشکل مالی یا هرچی این تصمیم رو گرفتی ایشالا خود خدا کمک حالتونه نترس هر مشکلی باعثش شده ایشالا حل میشه.منم اوایل حاملگی خبر نداشتم دندون درد داشتم فک کنم صدتا قرص قوی بیشتر خوردم ولی خدا خودش مواظبش بوده حتما چون من نمیدونستم. دیگه ناشکری نکن خیلیا تو ارزوی نی نی هستن وللی با دکتر و دعا بهشون ندادن.الهی همه کسایی ک نی نی میخوان خدا یه خوبشو بهشون بده🙏

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
نه نگران نباش انشالله که چیزیش نشده. خیلی ازمایشات هست که میفهمن بچه ناقصه یانه. باید یه دکتر خوب بر ...

اره مث اینکه اینجا فقط مشاور اخلاقی و نصیحت کننده داریم...حالا ب نظره شما امکان داره بعضی مشکلات مادرزادی توی ازمایش مشخص نشه?

واقعا دلیلتون چیه انقد راحت شروع میکنید توهین???چرا نمیخواید منطقی بحث کنید???شما تو زندگیه منی ک سر ...

بنظرم تاپیکو ببندوبرو والا بارداری حالت بد میشه با این حجم از بی.....

ب دلتم بد راه نده نینی طوریش نیست اون تازه کیسش تشکیل شده هشت هفته تا ده هفته قلبش تشکیل میشه.طوریش نیست انشالله سالم دنیابیاد

نقص کروموزومی ژنتیکی دنیا رنگ کنی و بالا پایین بپری این چیزا نمیشه ولی در موردجرم گیر عزیزم بچه رو ن ...

ن عزیزم اونموقع ک اونارو قاطی کردم خواستم حموم و دستشویی رو بشورم هنوز اصلا خبر نداشتم حامله ام

اره مث اینکه اینجا فقط مشاور اخلاقی و نصیحت کننده داریم...حالا ب نظره شما امکان داره بعضی مشکلات ماد ...

من دقیق اطلاعات ندارم ولی توی غربالگری فک کنم همه مشکلات مادر زادی مشخص میشه. ولی حتما دکتر برو. ترستو بزار کنار. انشالله که چیزیش نمیشه.