2777
2789
عنوان

کسایی ک بچشون با مشکل مادرزادی بدنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 8741 بازدید | 68 پست
متاسفم برات با کارایی که کردی بعید میدونم بچه سالم باشه البته هر چی خواست خدا باشه همون میشه ولی نکن ...

خب منم الان دارم میگم پشیمون شدم و میخوام نگهش دارم ولی میترسم سالم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایمون پارسال برا بچه سومش همینکارا را کرد .پریدن از بلندی ..بدو بدو رفتن از پله ها .طناب زدن .دم کرده زعفرون ..داروهایی گیاهیی ..حتی قرصم فک کنم خورده بود 

میگفت صب که شوهرم میخاست بره سر کار میگفت سقط کن باز شب برمیگشت میگفت نه سقط نکن ...خلاصه با همممه کارایی که کرد سقط نشد ..شوهرش میگفت قبلیا را هم یک پخ میکردی سقط شدن(2تا سقط داشته) الان چهار پنج ماهه س بچه و سالمه

اونم خودش تلاش کرده سقط شه و نشده ک اینجوری شده?

ن باو اون مسکل مادرزادیو ژنیه خود درگیری نداشته مث شما میخوای سقط کنی ریشه درخت انجیر از عطاری بگیر بخور خلاص کن خودتو

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
من کلی دارو خورده بودم موهام رنگ کرده بود و..هر کار بگی انجام دادم نمی دونستم حامله ام خلاصله پسرم س ...

اها اینو گفتی یادم افتاد من کلی ام دارو و مکمل غذای میخوردم تو این مدت

5 سالشه نقص حرکتی داره کم شنوا و کم بینا است کلا جز کودکان چند معلولیتی محسوب میشه 

ممنون ببخشيد سوال کردم آخه منم یه نوزاد داشتم که که تو کروموزوم 18 نقص داشت به خاطر اون پرسیدم