من دو هفته اس فهمیدم حامله ام و الانم۷هفتشه تو این ۲هفته کلی تلاش کردم ک سقط شه از زعفرون و پونه و رازیانه و زرشک و...بگیر تا حلقه و طناب زدن و چیزای سنگین برداشتن و بالاپایین پریدن و تو شکم کوبیدن و قبلشم ک هنوز خبرنداشتم موهامو بلوند کردم و تازه ی روزم وایتکس و جرم گیر و جوهرنمک قاطی کردم یهو ی گاز پخش شد ک نتونستم دیگه نفس بکشم و حالم خراب شد حالا میخوام بدونم بین شماها کسی بوده تلاش کرده باشه برا سقط و وقتی بدنیا اومده فهمیده ناقصه یا خلاصه ی مشکل مادرزادی داره?!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=90460118]من دریچه میترال قلبم مشکل داشت. البته این نکترو اضافه کنم که تا 5سالگیم نفهمیدیم که من همچین مشکلیرو ...[/تو شش سالگی ترمیمش کردم والآن هیچ مشکلی باهاش ندارم خداروشکر
نگران نباش عزیرم منم ناخواسته باردار شدم تو اولین تاپیکام هست و آمپولی استفاده میکردم که خیلی خطرناکه و باعث نقص جنین میشه و میخواستم بچمو سقط کنم ولی آخرش پشیمون شدم و فرستادنم پیش متخصص پریناتولوژی که گفت چون آمپولا قبل لقاح بوده مجوز سقط نمیدن ولی گفت غربالگریهاتو جای معتبر برو و بگو این آمپولو زدی الانم پسرم دو ماهشه و ماشالا سالم و باهوشه
ببخشید ک میپرسم چ مشکلی داشت و اینکه این ازمایشی ک میدی تا حدی قوی هست ک مثلا مشکلایی بجز مشکله جسمی ...
عزیزم دختر من تریزومی هجده داشت مشکل قلبی و تنفسی آزمایش آمینیوسنتز تمام مشکلات بچه انواع تریزومی ها رو نشون میده تنها چیزی که نشون نمیده فلج مغزی هست مشکلات جسمی هم آنومالی اسکن نشون میده دکتر خودش برات مینویسه