2777
2789
عنوان

کسایی ک بچشون با مشکل مادرزادی بدنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 8741 بازدید | 68 پست
من الان از این میترسم ک مشکلای دیگه جز مشکله جسمی براش بوجود اومده باشه ک تو ازمایش دیگه نشون نمیده

بهتره با دکترت درمیون بذاری اون بهتر میدونه بازم تو کلت به خدا باشه

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍
نه عزیزم غربالگری نشون نمیده خاک عالم تو سر کسی که غربالگری رو درست کرد منم سر اطمینانی که داشتم رفت ...

ببخشید ک میپرسم چ مشکلی داشت و اینکه این ازمایشی ک میدی تا حدی قوی هست ک مثلا مشکلایی بجز مشکله جسمی رو تشخیص بده?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببهشید ک میپرسم چ مشکلی دارید میخوام ببینم تا چقد میتونه احتمالای دیگه جز مشکل جسمی وجود داشته باشه

من دریچه میترال قلبم مشکل داشت. البته این نکترو اضافه کنم که تا 5سالگیم نفهمیدیم که من همچین مشکلیرو دارم. مشکل من با سرماخوردگی مشخص شد

[QUOTE=90460118]من دریچه میترال قلبم مشکل داشت. البته این نکترو اضافه کنم که تا 5سالگیم نفهمیدیم که من همچین مشکلیرو ...[/تو شش سالگی ترمیمش کردم والآن هیچ مشکلی باهاش ندارم خداروشکر

یعنی بنظره شما با این کارا ک کردم اگه مشکل جسمی براش بوجود نیاد ممکنه مثلا مشکل بینایی شنوایی براش پ ...

یعنی استارتر موندم این مشکلاتو و بیماریارو از کجامیاری😬😠

مطمین باش هیچی نمیشه چون کوچیکه و هنو فقط کیسش تشکیل شده.من تا ی روز قبل اینکه بفهمم باردارن باشگاه میرفتم طناب میزدم مشکلی ام پیش نیومده

اونم خودش تلاش کرده سقط شه و نشده ک اینجوری شده?

نگران نباش عزیرم منم ناخواسته باردار شدم تو اولین تاپیکام هست و آمپولی استفاده میکردم که خیلی خطرناکه و باعث نقص جنین میشه و میخواستم بچمو سقط کنم ولی آخرش پشیمون شدم و فرستادنم پیش متخصص پریناتولوژی که گفت چون آمپولا قبل لقاح بوده مجوز سقط نمیدن ولی گفت غربالگریهاتو جای معتبر برو و بگو این آمپولو زدی الانم پسرم دو ماهشه و ماشالا سالم و باهوشه

ببخشید ک میپرسم چ مشکلی داشت و اینکه این ازمایشی ک میدی تا حدی قوی هست ک مثلا مشکلایی بجز مشکله جسمی ...

عزیزم دختر من تریزومی هجده داشت مشکل قلبی و تنفسی آزمایش آمینیوسنتز تمام مشکلات بچه انواع تریزومی ها رو نشون میده تنها چیزی که نشون نمیده فلج مغزی هست مشکلات جسمی هم آنومالی اسکن نشون میده دکتر خودش برات مینویسه