2777
2789
عنوان

بی توجهی زیاد توجه میاره😮

269 بازدید | 39 پست

من دانشجوام یه دختری همکلاسیمه که خیلی از شخصیتش خوشم میومد خواستم باهاش ارتباط برقرار کنم و دوست بشم هرچقدر میخواستم سر صحبتو باز کنم تحویل نمیگرفت پیام میدادم بهش معمولی جواب میداد انگار زیاد تمایل نداشت اوکی شیم منم دیگه محل ندادم و نگاهشم نکردم.بعداز چندروز امروز دیدم خودش اومد کنارم نشست سر صحبتو باز کرد منم همچنان تحویل نگرفتم مثل قبلا خودش. امشب دیدم پیام داده عزیزم خوشحال میشم اگه فردا وقت داشتی باهم بریم بیرون خیلی شیرینی و... یکم تعریف دیگه کرد

واقعا بعضیا عجیبن تاوقتی تحویلشون میگیری هوا برشون میداره وقتی بی محلی میکنی میفتن دنبالت. چندین بار برام اتفاق افتاده

🤍🐼🥥

شوهر منم محل ندی حی میاد سمتت همه همینن

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرااینطوریه ولی من الان اصلا دوست ندارم کسی بیادخونمممم ولی میان اصلا دوس ندارم خانوادمو میگما..امروز رگباری ب گوشی منو شوهرم زنگ میزدن خب بابا اگ بخاییم جواب میدیم دیگ تاشب زنگ زدن گفتیم خاب بودیم.. ازاخرم اومدن اینجا شب

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرا اینجوری ان؟

بنظرم فکر میکنن گ.خاصی هستن وقتی زیاد محلشون میزاری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب چرا اینجوری ان واقعا؟

نمدونم از اول همینه اوایل نمدونستم حی نازمیدادمش الان محل ک نمیدم بیشتر وابسته میشه

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

یکی تو همین نی نی سایت میگفت از ادم های مهربون خوشش نمیاذجذب خودخواه ها و …میشههمه ی اختلالی دارن ای ...

این مدلی که گفتم زیاده اکثرا کسی که سگ محلشون میکنه رو دوست دارن 

🤍🐼🥥