2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوري واسه اين كاربر گزارش بزنم؟

ميگه اگخ ب ي بي حجاب شد حقشه ولي اگه مزاحمتي واسه يه محجبه كسي ايجاد كرده از رو غرض بوده ك حجاب رو خراب كنه و به اهداف شومش برسه

فقط بگيد چجوري براش گزارش بزنم؟

کارش خیلی خیلی زشت بوده ولی واقعا چرا باید اینقدر جوونامون تو فشار باشن که چشمشونو رو همه چی ببندن و ...

اينا يا درگير چالش هاى مسخره اينستا هستن يا هم واقعا مريضن و قصد دارن امنيت روانى خانوما رو به هم بزنن.  

چجوري واسه اين كاربر گزارش بزنم؟ ميگه اگخ ب ي بي حجاب شد حقشه ولي اگه مزاحمتي واسه يه محجبه كسي ايج ...

خوب شد یادم انداختی😃پیش به سوی گزارش 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
چجوري واسه اين كاربر گزارش بزنم؟ ميگه اگخ ب ي بي حجاب شد حقشه ولي اگه مزاحمتي واسه يه محجبه كسي ايج ...

سه تا نقطه کنار پستشو بزن بزن غیر اخلاقی توضیح شم بزن حیف جنسیت زن واسه این انگل 

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

اصلا روانیه انگار سه نقطه پایین پستشو بزن گزارش پست نامناسبو بزن منم میزنم اه دارم بالا میارم از حرفاش🤢🤢🤢🤮🤮🤮

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
پس طلاهایی ک دزدیده شدن از خونه ها و طلافروشیا تقصیر خودشون بوده ،اخه خوشگل بودن دزده نتونست جلوی خو ...

عزیزم من مانتویی ها را زیر سوال نبردم چون مانتویی هایی که مانتو مناسب انتخاب می کنندوبرجستگی ها در اون نمیفته وموهاشون را هم می پوشونندوارایش هم نمی کنند بعد ازچادری ها در مرتبه بعدی حجاب هستن صحبت با اونخانم هایی هست که مانتوهای جلو باز ویا استین سه ربعی ویا شلوارهای چسب می پوشند ونصف موهاشون را بیرون می گذارندو32قلم ارایش هم کرده اندوظاهر میشن وخیابون وبازاروپارک را با جلسه عروسی در باشگاه اشتباه می گیرند.

عزیزم جملات شما تناقض داره اگر از روی قصد انجام داده پس نمشه گفت حیون های مریض.اخرحیون های مریض قلبش ...

اگه شما يه كم از فاز جنسى و بى كنترلى مردا بياى بيرون حرف من هيچ تناقضى نداره!!!! 

مريض لزوما مريض جنسى نيست. مريض ميتونه كسى باشه كه از آزار و اذيت ديگران يا ترسوندنشون لذت ببره. براش هم فرقى نداره اونى كه ميترسونه و اذيت ميكنه  محجبه ست يا بي حجاب !!! 

اميدوارم با اين حرفايى كه ميزنى خدا يكى از اين مريضا رو نذاره سر راهت كه بتونى خودت رو هم محك بزنى!!! 

بچه ها واسش گزارش نزنين من عاشق جمله بندياش و كلماتش شدم😂مخصوصا اونجا كه گفت حراميان😂

ديش ديري ديرين ماشالله
اره عزیزم وقتی که یه خانم حق داره لخت وپتی بیاد بیرون یه نفر هم اون حق را به خودش میده که نبایدکاری ...

اصلا ربطی نداره . من خودم چادریم . یه مرد کثیف و مریض واسش چادری و مانتویی فرق نداره . همین بلا سر منم اومده که یه مرده موتوری از پشت همچین بهم دست درازی کرد ابلح ، من اصلا تو شوک بودم و زبونم بند اومده بود . ده متر که ازم فاصله گرفت صدام در اومد فحشش دادم و همچین بی سر و صدا رفتم خونه ، همش به خودم میپیچیدمو گریه میکردم و نفرینش میکردم . حال کسایی که تجاوز بهشون میشه رو واقعا درک کردم . بیشعور یه جوری دست زده بود که از درد نمی تونستم بشینم . خدا جوابشو بده . همیشه نفرینش میکنم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم