2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست
همیشه مراقب حرفات باش و یادت بمونه که زمین گرده آدمی که با کمال وقاحت تو روز روشن به خودش اجازه مید ...

بله درسته اون دختر بچه ۵ساله انیتا بود چی بود پارسال اون حجاب سرش میشد مگه  بعضیا از حیوانم کثیف ترن

۹۹/۹/۹  💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته اون دختر بچه ۵ساله انیتا بود چی بود پارسال اون حجاب سرش میشد مگه  بعضیا از حیوانم کثی ...

درسته 

یا اون پسر بچه ۲ سال و نیمه اهورا که ناپدریش بهش تجاوز کرد و فوت شده 

اینا ربطی به حجاب نداره 

که اگه داشت سواحل کل دنیا شده بود صحنه تجاوزات عمومی

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
ببین رزیتا خانم وقتی لفظ لخت وپتی بکار گرفته میشه وباز می خواهیم طرف را محق بدانیم کار درستی نیست هر ...

خخخههههه مردم از خنده

رزيتا كيه😂😂😂😂😂

خيلي خنديدم دستت درد نكنه واقعا انگار دارم مقاله ميخونم خيلي خوب جمله بندي كردي😂

ديش ديري ديرين ماشالله
نه نمیگم بایدماچش کنندولی می دونم اون اقا پسره چرا نیومده یه خانم محجبه را ماچ کنه؟ پس حتما نوع پوش ...

اون تايپيكي ك مربوط به مزاحمت بود رو بخون تا ببيني همين اقا پسرا چقدر دستمالي كردن همين خانوماي محجبه رو

خوب مجبورین اینقدر تو خیابون ارایش غلیظ کنید که یه دیوونه مریض احوال اینطوری رفتار کنه؟ ....خانوما درسته که مرد های مریض تو جامعه زیاد شدن اما خودتون هم از خودتون مراقبت کنید . 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
 اين حرف رو نزن، اون آدم قطعا قصد اذيت و آزار داشته و ممكنه همين بلا رو سر يه محجبه هم بياره. ك ...

عزیزم جملات شما تناقض داره اگر از روی قصد انجام داده پس نمشه گفت حیون های مریض.اخرحیون های مریض قلبشون مریضه وبا دیدن این جریان ها هوسی شده ومانند یه حیوان غریزی عمل می کنندودست خودشون هم نیست ونقشه ای هم درکار نیست .پس ما بایدحواسمون باشه برای حفظ خودمون هم شده لا اقل تو خیابون ومعابر عمومی با پوشش مناسب حاضرشویم واین ریسک را پرخطررا به جان نخریم.

عزیزم جملات شما تناقض داره اگر از روی قصد انجام داده پس نمشه گفت حیون های مریض.اخرحیون های مریض قلبش ...

مریضی چیزی هستی ؟حالم از حرفاتو عقیده هات به هم خورد نمیدونم یه زن مریضی یا یه مرد مریض جنسی هر چی که هستی واقعا حال بهم زنی 

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

واسه حرفای بعضی کاربرا دیگه فقط این ایموجی جواب میده🤮🤮 اصلا نباید باهاشون بحث کرد

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
ببین رزیتا خانم وقتی لفظ لخت وپتی بکار گرفته میشه وباز می خواهیم طرف را محق بدانیم کار درستی نیست هر ...

من باورم نميشه اين حرفا واقعى باشه 

شما يا دارى مسخره بازى ميكنى، يا ميخواى با زدن اين حرفا و گفتن اين چرنديات مسخره يه عده رو تخريب كنى 😊