2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست
لباساش شبیه شهرزاد،ولی خدایی خوشکل اما بی حجاب هم نبود خیلی،ولی ازون شیکا بود

خب به شکل ان قدر جاذبه داشته که شما هم جنس اون بودی ازش تعریف می کنی خب پس جنس مخالف هم محو این جاذبه ای که به نمایش گذاشته شده واونا بوس کرده خوبه که کارخطرناک تر نکرده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم وقتی که یه خانم حق داره لخت وپتی بیاد بیرون یه نفر هم اون حق را به خودش میده که نبایدکاری ...

واقعا متاسفم

اوني كه لخت و پتيه از بوسيده شدن لذت ميبره و كيف ميكنه

اين بنده خدايي كه استارتر تعريف كرد بدنش يخ كرده تا دم سكتع رفته از ترس يه بچه هم پيشش بوده .....خجالت نميكشيد واقعا؟هركي چادر سرش نيست لخته؟

مثالتم خيلي مسخره بود ازين ب بعد اگه خواستي از جواهراتت استفاده كني اول يه تيكه پارچه بكش روش تا حراميان بهشون نگاه نكنن

ديش ديري ديرين ماشالله
نه نمیگم بایدماچش کنندولی می دونم اون اقا پسره چرا نیومده یه خانم محجبه را ماچ کنه؟ پس حتما نوع پوش ...

اين حرف رو نزن، اون آدم قطعا قصد اذيت و آزار داشته و ممكنه همين بلا رو سر يه محجبه هم بياره. كارى كه اون اقا با اون همه اعتماد به نفس و ريلكس كرده از روى بى كنترلى نبوده با قصد و نقشه قبلى بوده ....

خدا لعنتشون كنه اين حيووناي مريض رو .....

[QUOTE=90453745]نه نمیگم بایدماچش کنندولی می دونم اون اقا پسره چرا نیومده یه خانم محجبه را ماچ کنه؟ ...

البته اره عزیزم ادم هایی هستن که مغرضانه می خواهندبرای زنان محجبه مزاحمت ایجاد کنند تا منافع هوسرانیشون به خطرنیفته واز این رفتارهای ناگهانی وفراررا برقرار انجام می دهند.

اره عزیزم وقتی که یه خانم حق داره لخت وپتی بیاد بیرون یه نفر هم اون حق را به خودش میده که نبایدکاری ...

پس طلاهایی ک دزدیده شدن از خونه ها و طلافروشیا تقصیر خودشون بوده ،اخه خوشگل بودن دزده نتونست جلوی خودشو بگیره

جادر حجاب برتره درست ولی معنیش این نیست ک مانتو یعنی بی حجابی،خیلیا با همین مانتو هم سنگین و رنگین هستن

فکر کرد اینجا کالیفر نیاست

ببخشید از ریپلای ولی تصورتون از کالیفرنیا انگار  گامیش آباد ایرانه

اونجا که اینجوری بی صاحاب نیس

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
خب به شکل ان قدر جاذبه داشته که شما هم جنس اون بودی ازش تعریف می کنی خب پس جنس مخالف هم محو این جاذب ...

همیشه مراقب حرفات باش و یادت بمونه که زمین گرده

آدمی که با کمال وقاحت تو روز روشن به خودش اجازه میده به کسی تعرض کنه   اعم از دست زدن و بوسیدن و....

مریض روانی هست 

جامعه کم از این مریض های روانی نداره که به بچه ۲ ساله  هم تعرض میکنه 

براش جنسیت 

حجاب 

سن   مهم نیست 

فقط میخواد تو اون لحظه به امیال کثیفش برسه 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
😂😂😂😂😂😂😂لنتی

آخه من از همشون بزرگتر بودم حس حمایتگری داشتم .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
واقعا متاسفم اوني كه لخت و پتيه از بوسيده شدن لذت ميبره و كيف ميكنه اين بنده خدايي كه استارتر تعري ...

ببین رزیتا خانم وقتی لفظ لخت وپتی بکار گرفته میشه وباز می خواهیم طرف را محق بدانیم کار درستی نیست هر جامعه ای بایدطبق اداب وفرهنگ وسنن خود پوشش داشته باشه والا پوششی که براساس طراحان ودسیسه های دشمن انجام بشه مطمئن باش اثرات نامطوب زیادی را درجامعه خواهدگذاشت پس بیاییم اگر برای زندگی خود وارامش خود وحفظ شوهران خودهم شده از این پوشش های نامناسب حمایت نکنیم.

ببخشید از ریپلای ولی تصورتون از کالیفرنیا انگار  گامیش آباد ایرانه اونجا که اینجوری بی صاحاب ن ...

میدونم ، مثال زدم

همه جا قانون داره ، هر چقدرم آزادی باشه کسی اجازه نداره به هر نفر دیگه تعرض کنه

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂