2777
2789
وای دقیقا منم همینطور 😏

دلم میخواد بچه ک خواست دنیا بیاد تو این خونه نباشم برم اونجایی ک دوس دارم زندگی کنم اخه اینجا یدونه اتاق خواب دارم واز مامانم یکم دورم واسم دعا کن ک بشه منم واسه تو دعا میکنم دوستم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
آزمایشای پیش از بارداری ، مصرف قرص فولیک اسید سه ماه قبل اقدام، پیش بینی هزینه ها ، آمادگی روحی برای ...

مرسی عزیزم، فولیک اسیدداگه دو ماه قبل باشه ایرادی داره بنظرتون؟

خدایا عاشقتم، ممنونم که صدامو شنیدی و نی نی رو تو دلم گذاشتی خودت حافظش باش..🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد بچه ک خواست دنیا بیاد تو این خونه نباشم برم اونجایی ک دوس دارم زندگی کنم اخه اینجا یدونه ...

آخی عزیزم، منم همین شرایطو داشتم دقیقا، انشالا خدا بهت کمک کنه تو این ماه عزیز، به معجزه خدا اطمینان داشته باش عزیزم، 😘💕

موهاتو رنگ کن ، اگه مث من جوش زدی درمان کن که دیگه نمیشه ، لیزر اگه میکردی دورشو تموم کن ، لاغر اگه ...

آره دقیقا، مرسی عزیزم

آخی عزیزم، منم همین شرایطو داشتم دقیقا، انشالا خدا بهت کمک کنه تو این ماه عزیز، به معجزه خدا اطمینان ...

انشاالله خیلی مثبت فکر میکنم یعنی یجورایی مطمعنم ک بچمو اونجایی دوست دارم بدنیا میارم

آخی عزیزم، منم همین شرایطو داشتم دقیقا، انشالا خدا بهت کمک کنه تو این ماه عزیز، به معجزه خدا اطمینان ...

مرسی بازت دعای قشنگ❤️❤️❤️الهی ک توان ب ارزوهات برسی

انشاالله خیلی مثبت فکر میکنم یعنی یجورایی مطمعنم ک بچمو اونجایی دوست دارم بدنیا میارم

مطمئن باش همین خواهد شد🌺🌺

دوست داری زایمان طبیعی داشته باشی؟؟؟منکه خیلی دلم میخواد

نه راستش طبیعی رو اصلا دوست ندارم، خواهرم طبیعی زایمان کرد خیلی اذیت شد، من سزارین میکنم اگه خدا خواست و مامان شدم 😊

نه راستش طبیعی رو اصلا دوست ندارم، خواهرم طبیعی زایمان کرد خیلی اذیت شد، من سزارین میکنم اگه خدا خوا ...

ایشالا ک خیلی زود مامان میشی و ی نی نی خوشگل و سالم میادبغلت من که از وقتی همسر گفت بهش فکر میکنم خیلی خوشحالم خیلی ذوق دارم امیدوارم منم بتونم راحت و بدون دردسر مامان بشم.

منم خواهرم طبیعی زایمان کردراضی بود ولی اون تحمل درددش بالا بود من مثل اون نیستم 🙃🙃