2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانیک به دارو نیاز نداره

مگر در موارد حاد

به روانشناس مجرب مراجعه کنید 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
چرا انقد پانیک زیاد شده؟!

شرایط اجتماعی _اقتصادی باعث بالا رفتن سطح اضطراب مردم شده

علت پانیک اضطراب بالاست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
من پیش مغزو اعصاب رفتم یک سال داروخوردم .خوب بودم الان باز سرگیجه هام برگشته

اصلا مغز و اعصاب که هیچ ربطی نداره

نهایتا باید روانپزشک دارو میداد

دارو در مسایل و بیماریهای روانشناختی نقش کمک کننده داره

باید رواندرمانی کرد تا علت پیدا بشه...وقتی علت پیدا شد بیماری حل میشه

پانیک چیه؟

حملات اضطراب که در چند ثانیه به اوج میرسه

شخص احساس خفگی،تنگی نفس،طپش قلب بالا،تهوع،سرگیجه و حتی ممکنه غش کنه

من پیش مغزو اعصاب رفتم یک سال داروخوردم .خوب بودم الان باز سرگیجه هام برگشته

من نمیدونم دارم یانه منم گهگدارسرگیجه دارم و استرس و تضطرابم که انقد زیادم نگم برات،کلرو دیازپوکستید و‌پرانولول میخورم اگه اشتباه نگم اسماشو

بخاطر اضطراب میخورم

امیری حسین و نعم الامیر
پیش چه دکتری رفت ؟

نميدونم ولي مربوط به سالهايي بود كه سر كار نميرفت 

الان كه شاغل بود حالش خوب بود 

شايد بايد شغلي ورزشي سرگرمي اي باشه 

تا ذهن منحرف بشه 

شبها چهار قل بخون 

ذكر علي بذكرالله تطمئن القلوب هم زياد بگو 

ورزش كن 

با دوستات زياد وقت بگذرون

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️