2777
2789
عنوان

متاهل ها میشه بیاین🙄😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا که ندیدیم این خوشبختو ببینم بقیش چی میشه

الان چند سالته عزیزم؟

اخه چرا؟ من کنجکاو شدم

ببخشید اگر دوس نداری جواب نده

ایشالله روز به روز آینده خوبی باهم داشته باشین 

تازه ميخواستم شروع كنم بخونم تركيد😂

نزاشتن تموم بشه همینکه گفتم دکتره شروع کردن ب حرف زدن نمیدونستن اخرش میخاستم بگم بابا چ زجرایی کشیدم 🤣🤣🤣🤣

آنیل هستم 💜 کلی هدف دارم واسه آینده م امیدوارم که کم نیارم 🥰ahw
عزیزم واقعا اگه دنبال این هستی که با یه پسر با موقعیت بالا ازدواج کنی باید خودتو هم سعی کنی بکشی بال ...

دقیقا باهات موافقم 

ولی یه شرایطی واسم پیش اومده که نگرانم کرده 

بخاطر همون اینو پرسیدم

الان چند سالته عزیزم؟ اخه چرا؟ من کنجکاو شدم ببخشید اگر دوس نداری جواب نده ایشالله روز به روز آین ...

من ۱۹ سالمه تو بچگی متاهل شدم و شوهرمم چون خارج چن سال زندگی کرد ب روابط آزاد مریض شده بود و الان ۷ ماهه ک زندگیم آروم شده و خودشم خسته شده از خیانت 

بله کاملا ربط داره من و همسرم هر دو دندانپزشکیم. البته دیدم مواردیم که مثلا خانم لیسانس باشه طرفش دک ...

دقیقا همینطوره ماها فقط از دور زندگی ها رو می بینیم که وای طرف چه شانسی آورده با دیپلم  زن مدیر عامل شده ولی واقعیت همون حس سلطه طلبی اون مرده

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
من ۱۹ سالمه تو بچگی متاهل شدم و شوهرمم چون خارج چن سال زندگی کرد ب روابط آزاد مریض شده بود و الان ۷ ...

الهی عزیزم

ایشالله آیندتون خوب باشه روز به روز از ته دلم اینو برات میخوام=> آرامش😊

الهی عزیزم ایشالله آیندتون خوب باشه روز به روز از ته دلم اینو برات میخوام=> آرامش😊

فدات بشم♥️♥️♥️