2777
2789
عنوان

متاهل ها میشه بیاین🙄😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 140 پست
نزاشتن تموم بشه همینکه گفتم دکتره شروع کردن ب حرف زدن نمیدونستن اخرش میخاستم بگم بابا چ زجرایی کشیدم ...

واي واقعا دليلش اين بود؟😂

كاش ميذاشتن تعريفش كني كامل

ديش ديري ديرين ماشالله

من توی یک پژوهشگاه کار میکنم قراردادی. شوهرم مهندسه توی اداره دولتی کار میکنه. من دکترا دارم، شوهرم فوق لیسانس. البته وقتی ازدواج کردیم من دانشجوی فوق بودم اونم لیسانسشو گرفته بود و رفته بود سرکار

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي واقعا دليلش اين بود؟😂 كاش ميذاشتن تعريفش كني كامل

حالا خودشون پربازدیدش کردنا...عکس خودمو و شوهرم گذاشتم گفتن نتیه

آنیل هستم 💜 کلی هدف دارم واسه آینده م امیدوارم که کم نیارم 🥰ahw
دقیقا همینطوره ماها فقط از دور زندگی ها رو می بینیم که وای طرف چه شانسی آورده با دیپلم  زن مدیر ...

و اینکه هیچوقت نمیشه از روی ظاهر  زندگی دیگران قضاوت کرد

منم الان فوق دیپلمم دوس پسرم مدیر عامل شرکته

ولی ایشون ام اس داره...

من که فکر میکنم خیلی خوشگل باشی

خوبه قیافه ام دیروز عکس لب و چشممو گذاشتم تا گفت آره عکس تیپمم گذاشتم تا باور کنن قدم بلنده اصن کارگاه مقابلشون سر تعظیم فرود اورد

آنیل هستم 💜 کلی هدف دارم واسه آینده م امیدوارم که کم نیارم 🥰ahw
دقیقا همینطوره ماها فقط از دور زندگی ها رو می بینیم که وای طرف چه شانسی آورده با دیپلم  زن مدیر ...

دقیقا... فکر میکنیم مثلا افتخار داره با یکی خیلی بالاتر از خودمون ازدواج کنیم نمیدونن که چه مشکلاتی بعدش پیش میاد

خوبه قیافه ام دیروز عکس لب و چشممو گذاشتم تا گفت آره عکس تیپمم گذاشتم تا باور کنن قدم بلنده اصن کارگ ...

میشه اینجا بذاری بعد زود حذف کنی؟

اگر دوس نداری اصلا اشکال نداره