2777
2789
عنوان

متاهل ها میشه بیاین🙄😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 140 پست

شوهرم کارگره یه شرکته😘

منم آرایشگرم😋

البته بعد عروسیم رفتم یادگرفتم.

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا ربط داره من و همسرم هر دو دندانپزشکیم. البته دیدم مواردیم که مثلا خانم لیسانس باشه طرفش دک ...

ببخشید شما شوهرتون دندونپزشکه تا حالا شده که به مهاجرت فک کنه ؟ 

آنیل هستم 💜 کلی هدف دارم واسه آینده م امیدوارم که کم نیارم 🥰ahw
خوش بحالت.....به همسرت میشه بگی تو اینده قیمت طلا ک دلار تو ایران چی میشه مردم سر در گم ان مممنونم

😎😎 دلار به ۴هزارتومان خواهد رسید مردم نگران نباشید

روانشناس نیستم جدی نگیر روانشناس هارو دوست دارم😂😂😂😂
خودش اومد من ۱۴ سالم بود هنو عقلم ب تور کردن نمیخورد😕😕😕

شما هموني هستي ك تاپيكت رفت تو پربازديد؟گفتي١٤سالت بود دكتر اومد خواستگاريت اسمش كسري بود؟

ديش ديري ديرين ماشالله
خونه دارم شوهرمم کارش هنریه نقاشی و مینا کاری 

ldai f'

میشه بگی درآمدش خوبه یا نه؟راضی هستی؟تدریس میکنن یا سفارش و اینا؟

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  
شما هموني هستي ك تاپيكت رفت تو پربازديد؟گفتي١٤سالت بود دكتر اومد خواستگاريت اسمش كسري بود؟

آره عزیزم 

آنیل هستم 💜 کلی هدف دارم واسه آینده م امیدوارم که کم نیارم 🥰ahw

عزیزم واقعا اگه دنبال این هستی که با یه پسر با موقعیت بالا ازدواج کنی باید خودتو هم سعی کنی بکشی بالا. حالا چه تحصیلات چه موقعیت شغلی چه شانس داشته باشی خانواده سطح بالا. نمیگم نمیشه یه پسر با موقعیت اجتماعی بالا با یه دختر سطح پایین ازدواج کنه ولی در آینده این زوج قراره چجور هم صحبتی و معاشرتی داشته باشن. چطور یه دختر سطح پایین قراره توی مهمونی های شرکت کنه  و همسر مدیر یا مثلا جراحشو همراهی کنه؟! 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
بله کاملا ربط داره من و همسرم هر دو دندانپزشکیم. البته دیدم مواردیم که مثلا خانم لیسانس باشه طرفش دک ...

دقیقا مثه داییم 

استاد دانشگاهه دکترا علوم سیاسی 

خانومشم لیسانسه حقوق اما اصلا نمیزاره بره وارد بازار کارو اجتماع شه چون سلطه طلبه 

😒