2777
2789
عنوان

متاهل ها میشه بیاین🙄😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالوت میکنم پیجت رو دنبال میکنم خوشم میاد ازین پیجا 😁😁😁

مرسی عزیزم

تعریف نمیکنم ولی واقعا جالبه چیزایی که میزارم

مطمعنم هیچکس نمیدونه این چیزا رو😁

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ببخشید عزیزم میشه بگی حقوق همسرت با اضافه کاری چنده ؟؟؟؟چون یه خواستگار دارم از اقوامن روم نشد بپرسم ...

شرایط خیلی فرق میکنه مثلا اینکه آیا رسمی باشه یا نه؟تو شعبه کار میکنن یا تو اداره مرکزی بان؟ مدرک تحصیلیشون خیلی مهمه تو پایه حقوق سابقه خیلی مهمه بعدشم اینکه کسایی که تو بانکن و چهارسال از سابقه رسمی شدنشون بگذره بهشون صدتومن وام مسکن با کارمزد خیلییی پایین یا وام خوردرو میدن مزایاشون خیلی زیاد 

الزامي وجود داره ولي تناسب بهتره خب،

براي سلطه طلبي مردي كه تحصيلات يا موقعيت بالايي داره هم به نظرم به شخصيت مرد بر مي گرده، بايد شخصيت سالمي داشته باشه چون اگر متناسب بودن و ازدواج كردن و بعد پيشرفت كرد هم مي تونه شخصيت سلطه گر مسخرش رو نشون بده،

من ليسانسم  و خانه دار و همسرم دكترا، مدير اصلي يه شركت خيلي بزرگ و معروف هستن، و خارج از ايران از دانشگاه خيلي به نامي فارغ التحصيل شدن ،منم مي خواستم ادامه تحصيل بدم ولي منصرف شدم و ايشون خيلي راحت پذيرفتن انصراف من رو، ولي خيلي به خودم رسيدگي مي كنم از نظر روحي و جسمي و خدا رو شكر همسرم هميشه هر كاري بخوام انجام بدم كاملا به عهده ي خودم ميذاره تصميم رو و توي همه ي كارهاش هم بيشترين مشورت رو از من مي گيره و من پيشش و در نظرش خيلي از شخصيت بالايي برخوردارم،