ساراف مدیر استارتر عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 2940 عنوان تخمک گذاری 61 بازدید | 7 پست خانهایی عزیزی که تخمک گذاری نمیکردید با آمپول باردار شدین؟؟ 1398/02/28 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 ن من طبیعی باردارشدم خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
دیانا123 عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 2264 ینی با آمپولم تخمکگذاری نکردی؟ چرا ماه اول فولیکول خوب داشتم اما نشد. این ماه فولی ۱۰.۱۱ داشتم الان ۴روز از پری گذشته هنوز نشدم نمیدونم چرا
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 خوش بحالتون 😕 واسه ما هم دعا کنید توکلت ب خداباشه،چشم خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ساراف مدیر استارتر عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 2940 چرا ماه اول فولیکول خوب داشتم اما نشد. این ماه فولی ۱۰.۱۱ داشتم الان ۴روز از پری گذشته هنوز نشدم نمی ... انشالا که بارداری گلم