عزیزانی که شرکت کردن میدونن راجع تاکسی اینترنتی بود و مشکلاتشون
ما که نبودیم بگو چی شده
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
عزیزانی که شرکت کردن میدونن راجع تاکسی اینترنتی بود و مشکلاتشون
خنگ ک نیستیم تا این حد فهمیدیم اون مشکلات چی بوده
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا شغل رانندگی شغل پر خطریه من که ابدا تاییدش نمیکنم حالت باز به تاکسی اسنپ اینها که بدتره خصوصی بخواز یکی را برسونی حالا اگر یه کدوم از طرفین مشکل داشته باشن ممکنه باعث مزاحمت طرف مقابل بشن ولی تا دو طرف مشکل نداشته باشن چیزی پیش نمیاد
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اینجور چیزا تو همه جامعه ها هست با این تفاوت که تو جوامع پیشرفته کسی که سراغ افراد خراب میرن جریمه میشن وباید تاوان بدن ولی اینجا بر عکس همیشه زنا گناه کارن بعدشم ماهواره و اینترنت
فرصت ها مثل رنگینکمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈 در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
دوستانی که در جریان نیستن خانومای راننده تاکسیا ناراحتن چون فرت و فرت زنای خراب به شوهراشون پ ...
مرسی بابت توضیحت
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________