بابا شما حداقل شوهراتون جوونن به پدر 65 ساله من تو خیابون اومدن پیشنهاد دادن بنده خدا تا دو روز این شکلی بود!با این اوضاع اقتصادی باید منتظر بدتر شدنش هم باشیم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادمای بی اخلاق همه جا هستن ربطی به تاکسی و فلان نداره . مرد باید خود قابل اعتماد باشه نیشه که جامعه رو کلا ساختارشو تغییر داد چون شما به شوهرت اعتماد نداری.
به چه مشغول کنم دیده و دل را که مدام، دل تو را می طلبد، دیده تو را می جوید . .
استارتر هنوز یاد نگرفته وقتی تاپیک میزنه و چند نفر میپرسن قضیه چیه توضیح بده وقتی نمیخای بقیه رو ادم حساب کنی خواهشاً تاپیک نزن خداحافظ
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
حالا مطمئنا اینجوریه و شوهرشون جو نمیده که بگه من خیلی عالیم؟
ن اینجوره فامیل ما ترمینال کار میکنه یه چیزایی تعریف میکنه حال آدم بد میشه زنش میگفت یه خانمی هست میخواست برا کار هرزگیش بره تهران ماشینشو میخواست بزاره پارکینگ ترمینال چند روز بره ب این متصدیش گفته بود برگردم یه حا لی هم ب تو میدم پول پارکینگ نگیر یعنی تا این حد برا راننده ها ک دیگه هیچی
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
یه مدت حقوق همسرمو بد میدادن بنده خدا از سرکار که میومد میرفت مسافرکشی یه بار اومد گفت یه زنه جلو نشسته بود وقتی عقبیا پیاده شدن دستشو گذاشته رو پا همسرم اونم زده رو ترمز گفته پیاده شو توالت عمومی!!!!