الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از شوهر نباید انتظار داشت؟ پ مرض داشتیم شوهر کردیم یا حمال مفتیم تو این زندگی؟
خوب انتظار داشته باش اونم توجه نکنه افسردگی حاملگی بگیر خدایی نکرده.عزیرم من نمیگم نباید توجه کنه محبت کنه میگم انتطار نداشته باش که اگه نکرد حالی به حالی نشی اگه هم محبتی دیدی چه بهتر
من باردار بودم هر جا مطلبی میدیدم در مورد اینکه به مرد به خانمش برسه و اینا فوروارد میکردم واس شوهرم که اگاه بشه دیگه از من همین قدر برمیومد حالا مرد شعورش برسه رعایت میکنه نشد هم که خودمو عشقه
عزیزدلم گفتنش آسونه آدمیزاد نیازهاش دست خودش نیس که مث اینه که به یه مرد بگن انتظار نداشته باش زنت ...
من نمیگم اون نباید محبت کنه نطرم هم فقط درمورد شوهر نبود من با همه اینجوریم از هیشکی حتی پدر مادرم هم انتظار هیچی ندارم باور کن خیلی حال میده اینجوری حالا این واس خودم خوبه دیگه نمیگم که اونا باید در برابر من بی مسئولیت باشن واس راحتی خودمه.حالا هر کی نطری داره دیگه من اینطوری خوشم