2777
2789

خدایی مردا چرا انقد بی احساسن؟؟

میبینن ناراحتی بعد عین خرس میگیرن میخوابن😑

چقد بدم میاد از آدمای بی عاطفه

درک نمیکنن آدم وقتی بارداره به محبت بیشتری نیاز داره😥

خدایی ظلم نیس؟چرا ما زنا انقد باید از بی احساسی مردا ضربه بخوریم؟

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
از هیشکی هیچ انتظاری نداشته باش واس خودت میگما باور کن خیلیییی راحت میشی

از شوهر نباید انتظار داشت؟

پ مرض داشتیم شوهر کردیم یا حمال مفتیم تو این زندگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم عزیزم. از خونوادمم دورم . قبل از عید دیدمشون. شرایط روحی وحشتناکی دارم. خواهرمم داره طلاق میگیره پدرمم داره اذیتش میکنه.و من اینجا دارم هرلحظه آب میشم. شوهرم خوبه ولی میگه نباید بخونوادت  فکر کنی اخه چطوزی؟!

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
از شوهر نباید انتظار داشت؟ پ مرض داشتیم شوهر کردیم یا حمال مفتیم تو این زندگی؟

خوب انتظار داشته باش اونم توجه نکنه افسردگی حاملگی بگیر خدایی نکرده.عزیرم من نمیگم نباید توجه کنه محبت کنه میگم انتطار نداشته باش که اگه نکرد حالی به حالی نشی اگه هم محبتی دیدی چه بهتر

منم باردارم عزیزم. از خونوادمم دورم . قبل از عید دیدمشون. شرایط روحی وحشتناکی دارم. خواهرمم داره طلا ...

فقط میتونم بگم متاسفم😑

هیچی تو این دنیا بدتر از درد تنهایی نیس

الان حس میکنم واقعا تنهام😓

خوب انتظار داشته باش اونم توجه نکنه افسردگی حاملگی بگیر خدایی نکرده.عزیرم من نمیگم نباید توجه کنه مح ...

عزیزدلم گفتنش آسونه آدمیزاد نیازهاش دست خودش نیس که

مث اینه که به یه مرد بگن انتظار نداشته باش زنت نیازا جنسیتو برطرف کنه که اگه یه بار باهات رابطه داشت خوشحال شی😐

من باردار بودم هر جا مطلبی میدیدم در مورد اینکه به مرد به خانمش برسه و اینا فوروارد میکردم واس شوهرم که اگاه بشه دیگه از من همین قدر برمیومد حالا مرد شعورش برسه رعایت میکنه نشد هم که خودمو عشقه

عزیزدلم گفتنش آسونه آدمیزاد نیازهاش دست خودش نیس که مث اینه که به یه مرد بگن انتظار نداشته باش زنت ...

من نمیگم اون نباید محبت کنه نطرم هم فقط درمورد شوهر نبود من با همه اینجوریم از هیشکی حتی پدر مادرم هم انتظار هیچی ندارم باور کن خیلی حال میده اینجوری حالا این واس خودم خوبه دیگه نمیگم که اونا باید در برابر من بی مسئولیت باشن واس راحتی خودمه.حالا هر کی نطری داره دیگه من اینطوری خوشم

من ک فقط میگم زن‌چ موجود بدبختیه ک مردا بی احساس سرد موقعی ک خودشون میخوان باید شاد باشی نخوان باید ...

دقیقا ما عروسک خیمه شب بازیم😐

باید صبر کنیم ببینیم کی عشقشون میکشه یه محبتی چیزی نثثارمون کنن

راست میگه من امشب رسما فک کردم کوزتم... اه

کاش کوزت بودیم بعدش یه محبتی چیزی ازشون میدیدیم

کوزت به معنای واقعی بعد عین خرس جلوت میخورن و میخوابن