2777
2789

سلام چندماهه دخترم شیرم نمیخورد منم بهش شیرخشک دادم

ولی خیلی دوست دارم برگردم به شیر خودم

از اول ماه رمضون روزه گرفتم

خیلی دوس دارم هی شیرم بدوشم تا زیاد بشه به دخترم بدم

با روزه شیرم خیلی کم میشه

البته بگم تو ذهنم بود بدوشم ولی دو ماهی اصلا ندوشیدم فقط شیرخشک دادم

حالا به نظرتون الان برگردم به شیر خودم روزه نگیرم یا وایستم بعد ماه رمضون بدوشم

میترسم گناه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخوای شیر بدی با دوشیدن زیاد نمیشه. باید بچه مدام بمکه. مکیدن بچه باعث روان شدن شیر میشه. خصوصاً در طول شب. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

من پریروز با دکتر زنان در مورد مشکل خودم و روزه داری صحبت کردم، گفت هر کسی بدن خودش رو خوب میشناسه، گفت مثلا خانمهایی داریم که با شیردهی روزه میگیرن و مشکل ندارن ولی بعضی دیگه نمیتونن، البته من مشکلم چیز دیگه ای بود، گفت خودتون هر روز حال خودتون رو ببینید و ببینید که میتونید یا نه، بسیار هم دکتر مومنی هست

... و من به تو ایمان دارم...

فک کنم تا الان شیرت خشک شده باشه ولی من هم شیر میدم هم روزه میگیرم اتفاقا روزه گرفتن برام از سالهای قبل راحتتره شیرم هم کم نشده البته دختر من ۲۱ ماهشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اگه شیرخشک میدی ک روزه گرفتن اشکالی نداره اگه میخای شیر خودتو بدی روزه گرفتنت اشکال داره چون دخترت باید سیر شه ک با روزه گرفتنت سینت پر نمیشه ک اون سیر شه

درضمن دوشین شیر رو زیاد نمیکنه مکیرن مکرر شیر رو زیاد میکنه

عوض اینکه بدوشی بزار دهنش میک بزنه پن خودم یوقتایی میدوشم اونم چون سینم خالیه و دخترم خیلی باید با فشار میک بزنه ک اخرش ول میکنه دیگه نمیخوره مجبور میشم بدوشم

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

شیرم خیلی کم شده ولی میاد باید بدوشم باشیشه بدم بهش چون جریانش کمه نمیخوره

ولی روزه میگیرم و کم آب میشم دیگه نمیاد

گناه میکنم اگه شیرم بدوشم روزه نگیرم

نگرانم خدا ازم راضی نشه چون دو ماه نمیدادم الان بدم وسط ماه رمضون

چکارکنم

فک کنم تا الان شیرت خشک شده باشه ولی من هم شیر میدم هم روزه میگیرم اتفاقا روزه گرفتن برام از سالهای ...

عزیزم شما علاوه بر شیر ب بچت غذا هم میدی واسه اینه ک شیر خوبه

شیرم خیلی کم شده ولی میاد باید بدوشم باشیشه بدم بهش چون جریانش کمه نمیخوره ولی روزه میگیرم و کم آب ...

خدا هیچوقت نمیگه بچتو از شیرت محروم کن روزه بگیر 

الان شیر خودتو بده زمستون ک روزا کوتاه تر غذاشو بگیر

من مامان ام سرم باردار بود روزه میگرفت بچه بودم هم لاعر و نحیف بودم من بزرگ شدم بهش گفتم چرا سر من ز ...

والا مامانایی رو داریم که همشم خوردن بعد بچشون لاغره زیاد ربطی به لاغری نداره مگه اینکه ویتامینی چیزیت کم باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم