2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون گناهه( روزه و شیردهی)

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 23 پست
شیرم خیلی کم شده ولی میاد باید بدوشم باشیشه بدم بهش چون جریانش کمه نمیخوره ولی روزه میگیرم و کم آب ...

بچت چند وقتشه؟ چطور ماه رمضان یادت افتاد دوباره بهش شیر بدی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل در دوران شیردهی مادر مجازه روزه نگیره حالا اگر مادری تواناییشو داشته باشه هم روزه بگیره و هم به بچه شیر بده و بچه سیر بشه و بچه اذیت نشه میتونه روزه هم بگیره این بستگی به توانایی و وضعیت جسمانی مادر داره

بچت چند وقتشه؟ چطور ماه رمضان یادت افتاد دوباره بهش شیر بدی

تو8ماهه

میخواستم بدوشم

هی گفتم حالا بعدا

ولی الان حس میکنم اگه پیگیری نکنم دیگه خشک میشع 

از طرفی چون وسط ماه رمضونه احساس گناه دارم

تغذیه درست و سالم  این مهمه نه پرخوری نه کم خوری

خب همین دیگه احتمالا مادر شما تو دوران بارداری چیزای مغذی زیاد نخورده البته دوران بارداری واقعا دست خودت نیست بعضی چیزا رو نمیتونی بخوری هر چند پر فایده باشن

شیرم خیلی کم شده ولی میاد باید بدوشم باشیشه بدم بهش چون جریانش کمه نمیخوره ولی روزه میگیرم و کم آب ...

بحر حال اون بچه داره از شما تغذیه میکنه حق نداری بجای اون تصیم بگیری  .  و به بدن و بنیه خودت نگاه کن و اون بچه . مگه اینکه از اول زایمان تصمیم گرفته باشی به بچه ات شیر خشک بدی و دادی کلا کاری به شیر شما نداشته

تو8ماهه میخواستم بدوشم هی گفتم حالا بعدا ولی الان حس میکنم اگه پیگیری نکنم دیگه خشک میشع  ا ...

یه روز در میون روزه بگیر تخم شربتی هم زیاد بخور

خب همین دیگه احتمالا مادر شما تو دوران بارداری چیزای مغذی زیاد نخورده البته دوران بارداری واقعا دست ...

اون زمان جز کار و بچه داری به فکر خودشون نبودن  فکر کنید دیگه طرف با این حال روزه هم بگیره دیگه چی میشه

تو8ماهه میخواستم بدوشم هی گفتم حالا بعدا ولی الان حس میکنم اگه پیگیری نکنم دیگه خشک میشع  ا ...

جوشیده زیاد بخور

تخم رازیانه تخم شنبلیله تخم شوید دونه کاهو زیره سیاه یا سبز  زنیان بگیر اسیاب کن با نبات بجوشون بخور شیرت زیاد میشه 

ندوش بده بمکه هیچی نباشه مث پستونکم نیس بزار بمکه

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍