2777
2789
عنوان

دوستانی که تشنج بارداری داشتند لطفا راهنمایی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 9769 بازدید | 97 پست
فکر کنم اشتباه ریپلای کردی عزیزم

بله بعدا متوجه شدم🌹

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ن بخاطره زایمان طبیعی ک تو سن خیلی کم بودم صرع پیدا کردم،از خدا میخوام خدا ب پسرت شفا بده چون کام ...

وای پس منم اگه تو بارداری تشنج کنم بازم احتما داره بچه ام رو از دست بدم ؟

وای خدا

چه خوش است انتظار تو 
مثلا گریه هاش چ جوریه؟؟  ریسه می‌ره؟ چند وقتشه؟ تشنجاش چه جوریه؟😢

تو تاپیکام هست خیلی مفصله اره وحشتناک گریه میکنه بخدا راهمو گم میکنم اصلا وقتی گریه میکنه 

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
خدا شفاتون بده انشالله چند وقت به چند وقت میشین؟ فرقش با تشنج چیه؟ الان پسر منم ده ماهشه ...

خدانکنه اون طفل معصوم،من بستگی ب خودم داره داروهام یادم بره یا ناراحتی غم غصه دعوا دردای شدید ک بهم فشار بیاره باعث تشنجم میشه.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
وای پس منم اگه تو بارداری تشنج کنم بازم احتما داره بچه ام رو از دست بدم ؟ وای خدا

ن عزیزم خدانکنه،صرع هامون باهم فرق داره واسه من مشکل تو سرمه باید عملشم،اما واسه شما حمله های عصبیی گلم باعث میشه از حال بری بی هوش بشی،من انقدر تحقیق کردم راجبع این بیماری،مواظب باش خیلی هواست باشه تهده نظره ی مغزو اعصاب خوب باش هیچی نمیشه.

خوب میخوای با یه دکتر مشورت کن حتی اگه میخوای خیالت راحت بشه یه نوار مغز بگیر ببین مغزش اسیب دیده ت ...

میشه دقیقا توضیح بدی تو نوار مغز چه آسیبیه؟

باورکن من گیج شدم😓

اخه پسرم ده ماهشه از گریه ریسه میره سیاه میشه تحقیق کردم کلی دقیق نمیفهمم 😔

دکتر گفته مشکوک به تشنج.

ده روز دیگه نوار نوشته

سوالم اینه تو نوار چی معلوم میشه؟ آسیب؟ اگه اسیب باشه یعنی تشنج

یا اسیب مغز جدایه تشخیص تشنج جدا😣🤕