2777
2789
عنوان

دوستانی که تشنج بارداری داشتند لطفا راهنمایی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 9771 بازدید | 97 پست
ب هیچ عنوان قبول نکن زایمان طبیعی کنی چون در زایمان باعث تشنج میشه،حتما از دکترت نامه بگیر ببر بده د ...

خیلی زایمان طبیعی دوست دارم

حیف 

دکتر هم گفت ریسکش زیاد هست

چه خوش است انتظار تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید صرعتون چطوریه قبلش متوجه میشید که حالتون داره بد میشه  چه طور میشید

ن اصلا متوجه نمیشم،من خدا ب هیچکس نسیب نکنه حتی ب دشمنم اون صرع منو هردفعه تشنج میکنم بیمارستان چشم بازمیکنم دستو پام قفل میشه دوروز راه نمیتونم برم،سر دردای شدید ک پای خودکشی میبردت،زبونمو گازمیگیرم گاهی وقتا 1ماه غذا نمیتونم بخورم،بعده 2ساعت بهوش میام 20دقیقه 3دقیقه حافظم ب کل پاک میشه حتی پسرم همسرم مادرپدرمو نمیشناسم،تا دوساعتم گریه های شدید تا بخودم بیام.ولی بازخداروشکر 

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
خیلی زایمان طبیعی دوست دارم حیف  دکتر هم گفت ریسکش زیاد هست

ن اصلا اینکارو باخودت نکن جون خودت بچت تو خطر میافته خدای نکرده

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
عزیزم دختر منم تشنج کردخ مگه فشار زیاد به سر بیاد کسی تشنج میکنه؟ دخترم خیلی گریه های وحشتناکی میکن ...

آره عزیزم

پسر جاریم گریه که میکرو نفسش می رفت کبود میشد

بردن دکتر گفت نشاه هایتشنج توی نوار مغزش هست دارو داد تا دیگه مشکل نداشته باشه خدارو شکر خوب شد

چه خوش است انتظار تو 
عزيزم شما بارداري يه دعايي در حق من ميكني؟؟؟🧡🧡🌺🌺🌺🌺🌺

بله باردارم.جانم اگ از دستم بربیاد چرا ک نه؟

عزیزم دختر منم تشنج کردخ مگه فشار زیاد به سر بیاد کسی تشنج میکنه؟ دخترم خیلی گریه های وحشتناکی میکن ...

آره عزيزم نزار گريه كنه دختر دوست من هروقت گريه هاي شديد ميكنه تشنج ميكنه البته اون فلج مغزي هس طفلك،نزار دخترت گريه كنه زياد🧡🧡

دکتر نرفتید پیگیری کنید درمان کنه

چرا عزیزم رفتم

کاربا مازپین روزی هشت تا گفت بخورم 

علتش هم چیز خاصی نگفتن

فقط گفت بارداری بعدی باید از قبل تحت نظر باشی

الانم که تو اقدام هستم فعلا شیش تا قرص میخورم

چه خوش است انتظار تو 
عزیزم اشاالله تو دلی ات رو سالم به دنیا بیاری خودت هم سلامت باشی توی بارداری تشنج نکردی ؟ دارو چی ...

ن خدارو 1000مرتبه شکر چون دکترا گفته کما برم دیگ ب هوش نمیام،برای همینم دکترا همسرم گفتن باید سقط کنم.

عزیزدلم شما دارو هات چیه؟

بله باردارم.جانم اگ از دستم بربیاد چرا ک نه؟

گلم ما تا ٧ ماه پيش تهران زندگي ميكرديم شوهرم كارشو از دست داد مجبور شديم جمع كرديم اومديم تبريز شهر شوهرم!!اينجا خيلي غريبم خيلي اذيتم ميكنن واسم دعا كن خدا يه معجزه اي كنه دوباره كار قبلي شوهرم درست بشه برگرديم تهران!منم واست دعا ميكنم ك جگرگوشه ت صحيح و سالم بياد بغلت انشالاه هميشه سلامت باشين🧡🧡🧡