2777
2789
عنوان

ابجیم مامانمو بیدار کرده صبحانه بهش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4115 بازدید | 133 پست
ما هم دانشگاه رفتیم عزیزیم اگه بخواین مطمئنا میتونین

تازه من ۵ صب بیدار میشدم ده شب می‌رسیدم خونه همه چیمو خودم آماده میکردم اینکه تو این سن مامانش می‌دونه برنامه فرداش چیه خیلی عجیبه🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این غیبت حساب نمیشه چون ما اسی و خواهرشو نمیشناسیم

حتی اگه نمیشناسی غیبتهمون غیبته همین که داره پشت سر خواهرش حرف میزنه غیبت محسوب میشه ...  اسی دار ه گوشت مرده پخش میکنه.  وماهاداریم ازاین گوشت میخوریم ویکی به یکی تعارف میکنیم     

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
حتی اگه نمیشناسی غیبتهمون غیبته همین که داره پشت سر خواهرش حرف میزنه غیبت محسوب میشه ... اسی دار ه ...

عزیزم شما چرا تو تاپیک موندی و خارج نشدی و داری گوشت مرده میخوری؟؟؟

نه عزیزم خیلی هم اینجوری نیست مادرت تو خونه دائم در حال استراحت نیست و کار خونه خودش از سخت ترین کار ...

تن پروره بخاطر همین فک می‌کنه مادرش بیکاره و خانه داری رو سخت نمیدونه چون همه کارارو مادرش براش انجام میده 

تازه من ۵ صب بیدار میشدم ده شب می‌رسیدم خونه همه چیمو خودم آماده میکردم اینکه تو این سن مامانش می‌دو ...

دقیقا، اصلا اون که مامان خسته بشه و فلان به کنار.

برنامه درسی رو چرا کامل در جریانه؟!

تن پروره بخاطر همین فک می‌کنه مادرش بیکاره و خانه داری رو سخت نمیدونه چون همه کارارو مادرش براش انجا ...

اینا خودشون کار خونه نکردن و نمی‌دونن چقدر سخته .