2777
2789
عنوان

دوستانی که تشنج بارداری داشتند لطفا راهنمایی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 9798 بازدید | 97 پست
قربونت برم با کمال میل،منم غریبم خونودام کرجن خودم شمال کاملا درکت میکنم خیلی سخته،حتما برات دعا میک ...

ممنونم عزيزم خوشبخت بشي انشالاه تهرانم غريب بودم هيشكيو نداشتم خونواده ي خودم شمال هستن گرگان هستن!!

آهان خداروشكر🙏🙏🙏🙏🙏🙏گل دخترت صحبت نميكنه؟الان دقيقا چن سالشه؟وقتي گريه ميكنه اشاره هم نميكنه چي ...

انگار متوجه این چیزا نمیشه

اگه اشتباه نکنم پی سی هست

چه خوش است انتظار تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان خداروشكر🙏🙏🙏🙏🙏🙏گل دخترت صحبت نميكنه؟الان دقيقا چن سالشه؟وقتي گريه ميكنه اشاره هم نميكنه چي ...

بیماریشون یکی نیست ولی خیلی شبیه همن

نه اصلا

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
نه فلج مغزی بخاطر نرسیدن اکسیژن به مغزشونه ربطی به تشنج نداره  دختر من تشنج کرده بود  اخ ...

واسه من تو نوار مغزو ام ار ای نشون داد دکترم الا 15ساله همین دارو رو واسم تجویز کرد چون بالاتر از والپروات 200نیست خداروشکر جواب داد،گاهی وقتام امپولشو میزنم.ایشالله ک نی نی تو سالم بغل کنی هرجفتتون سالمو سلامت باشید.بعدشم مگ دوران بارداری تشنج کردی شما  خدای نکرده؟

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
من الان 15ساله صرع دارم از نوع درجه 1 بارداری خطرناکی دارم اوایل بهم گفتن باید سقط کنی نذاشتم بامسئو ...

عزیز دلم انشالله بارداری سالمی پشت سر بذاری و خدا نی نی سالم بهت لده پسر منم تشنج داره شما هم دیر زبون باز کردید یعنی از اول صرع داشتید یا بعدا اینطوری شدید و دلیلش چی بود

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
ممنونم عزيزم خوشبخت بشي انشالاه تهرانم غريب بودم هيشكيو نداشتم خونواده ي خودم شمال هستن گرگان هستن!!

الهی ناراحت نباش همین طور نمیمونه درست میشه،ایشالله همشه دلت شادباشه و لبت خندون بهترین اتفاقا برات بیافته❤

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
عزیز دلم انشالله بارداری سالمی پشت سر بذاری و خدا نی نی سالم بهت لده پسر منم تشنج داره شما هم دیر زب ...

من ن بخاطره زایمان طبیعی ک تو سن خیلی کم بودم صرع پیدا کردم،از خدا میخوام خدا ب پسرت شفا بده چون کاملا میفهممش،من پسردوممو از دست دادم بخاطره تشنج تو بارداری تشنج کردم بچم تشنجی شد بدنیا اومد20روز زنده بود.خیلی سخت بود 

ن اصلا متوجه نمیشم،من خدا ب هیچکس نسیب نکنه حتی ب دشمنم اون صرع منو هردفعه تشنج میکنم بیمارستان چشم ...

خدا شفاتون بده انشالله

چند وقت به چند وقت میشین؟ فرقش با تشنج چیه؟

الان پسر منم ده ماهشه اوردم دکتر میگن مشکوکه😭

عزیز دلم انشالله بارداری سالمی پشت سر بذاری و خدا نی نی سالم بهت لده پسر منم تشنج داره شما هم دیر زب ...

عزیزم منم بچه بودم تشنج داشتم ولی دکترمخیلی خوب بود بیماریم کامل رفع شد 

تو همون بچگی

اما همون موقع دکترم گفت مشکلت کامل حل شده ولی احتمالش هست توبارداری برگرده

من دکترم عالی بود

خدا خیرش بده

البته پیگیری مادرم هم خیلی مهم بود هفته ای یکبار سه شنبه ها مدرسه مرخصیم میگرفت میبرد باید نوارمغز میگرفتم و امپول هم میزدم

چه خوش است انتظار تو