2777
2789

بچه ها آیا میشه بی بی چک مارک مدیکور از این قطره ای ها، الکی مثبت بشه؟! تاحالا براکسی پیش اومده؟دوبار بی بی زدم مثبت شد باز زدم منفی شد ،

سلام خانما شبتون بخیر

من دیروز تاپیک زدم که رفتم دکتر دارو گرفتم برای بارداری ‌و دیروز  رفتم ازمايش دادم كه مطمعن شم باردار نيستم و داروهامو شروع كنم و در كمال ناباوري جواب ازمايشم مثبت بود

حالا رنج بتاى من ١٣٦٥٠ MIU/ML بود چون تاريخ اخرين پريودم ٢ ٣ ماه قبل بوده نميدونم كي تخمك گزارى داشتم و كي باردار شدم خودم تا اونجا كه يادمه اوايل اين ماه تا همين ١٠ روز پيش علايم شديد پريود داشتم كه نشدم و واسه همون اصن رفتم دكتر

حالا الان بنظرتون من چند هفته هستم با اين عدد؟ميترسم حاملگي پوچ باشه تا پس فردا كه برم دكتر هزار بار از استرس ميميرم ميشه اگه تجربه اي داريد كمكم كنيد ممنون ميشم☹️

حسبی الله❣️رب هب لی من لدنک ذریة طیبه انک سمیع الدعا🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الكي مثبت نميشه

اونايي كه ميگن مثبت كاذب شد اشتباه از خودشونه هاله انداخته فك ميكنن مثبته يا بعد ١ ساعت خط كمرنگ داره فكر ميكنن مثبته درحاليكه بيبي چك مثبت واقعي زير دو دقيقه بايد خط واضح بندازه

الكي مثبت نميشه اونايي كه ميگن مثبت كاذب شد اشتباه از خودشونه هاله انداخته فك ميكنن مثبته يا بعد ١ ...

از منم هاله انداخت عزیزم،خیلی هم کمرنگه خیلییی، باید خیلی دقت کنم، دومین بی بی چک خطش پررنگ تر شد، سومی و چهارمی منفی نشون داد ، همون هاله هم نیفتاد 

من صبح دوتا رژان زدم مثبت بود 

بعد از ظهر دوتا مدیکور زدم منفی بود 

ی هفته ست عقب انداختم 😑😑😑😑روانم ریخته به هم دیگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

سلام خانما شبتون بخیر من دیروز تاپیک زدم که رفتم دکتر دارو گرفتم برای بارداری ‌و دیروز  رفتم ا ...

فقط سونو باید بدی 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!